Juize vult zondagavond van SLAM!FM

Juize vult zondagavond van SLAM!FM

Woensdag, 5 september 2012 - 17u53

Vanaf 9 september om 19.00 uur verrijkt Juize de zondagavond van SLAM!FM. Het programma zit bomvol nieuwe ingrediënten en is nog meer gefocussed op de Nederlandse hiphop scene. Zo zijn er spraakmakende interviews en meer live optredens te horen. Daarnaast zendt SLAM!FM dagelijks de exclusive track van de week uit.

Een ander splinternieuw item op Juize is ‘Open House’ waarbij rappers, DJ’s, zangers en zangeressen een vet optreden weggeven in de studio. Tijdens hun performance kunnen luisteraars via Twitter en sms stemmen of de artiest zijn of haar five minutes of fame af mag maken.
 
Ook zijn ‘Juize Mix’ en de ‘Drop Your Demo top 5’ onderdeel van de nieuwe zondagavond. Naast het vernieuwde programma is ook de vormgeving in een nieuw jasje gestoken en is voorafgaand aan het radioprogramma Juize op SLAM!TV te zien, met de beste urban clips.
 
Mr. Juize himself Jeff Enser a.k.a. DJ Jeff: “Het is tijd voor een nieuwe uitdaging en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan bij SLAM!FM! Ik verwacht veel van ons nieuwe item ‘Open House’. Daarnaast is er iedere zondagavond om 19.00 uur Juize op SLAM!TV, met daarin de beste wereldwijde hiphop en R&B clips.”  
 
Foto: SLAM!FM / Gerard Henninger
 
 

Related posts:

  1. Zaterdag mooi weer tijdens Beachbreak Part 2
  2. Programma Juize naar SLAM!FM
  3. Line-Up SLAM!FM Koninginnedagfeest compleet
  4. Ferry Corsten en Afrojack toegevoegd aan line-up SLAM!FM Koninginnedagfeest
  5. SLAM!FM start nieuw digitaal kanaal: SLAM!HARDSTYLE