Will.I.Am single uitgezonden vanop Mars

Will.I.Am single uitgezonden vanop Mars

Dinsdag, 28 augustus 2012 - 14u24

De nieuwste single van Black Eyed Peas voorman Will.I.Am zal uitgezonden worden via de Curiosity Rover op Mars als onderdeel van een educatief evenement dat NASA organiseert.

Will.I.Am heeft altijd al een voorliefde gehad voor ruimtevaart en technologie en uit dat in zijn nieuwste compositie ‘Reach For The Stars’. De Black Eyed Pea werkt samen met NASA aan een educatief programma dat studenten meer informatie wil geven. Vandaag wordt een seminarie georganiseerd over de recentste missie naar Mars en de technologie achter interplanetaire uitzendingen. De Curiosity Rover, de onbemande robot op Mars, zal vervolgens de Will.I.Am single uitzenden. 

Samen met Discovery Education en met behulp van verschillende digitale hulpmiddelen wil Will.I.Am kinderen meer kennis bijbrengen over wetenschap, technologie, kunst en wiskunde. Het initiatief kon op de steun van NASA rekenen, die op hun beurt de studenten meer uitleg zal geven over hun Mars-missie. 

Related posts:

  1. Beluister hier de nieuwe single van Bruno Mars ‘It Will Rain’
  2. Bruno Mars kondigt nieuwe single ‘It Will Rain’ aan
  3. Volg ook Foo Fighters live vanop Lollapolooza
  4. Bruno Mars op woensdag 19 oktober in Vorst Nationaal
  5. Thirty Seconds To Mars op 30 november in Lotto Arena