Two Door Cinema Club op 14 maart in de Ancienne Belgique

Two Door Cinema Club op 14 maart in de Ancienne Belgique

Dinsdag, 4 september 2012 - 14u20

In 2010 zagen we hen voor het eerst aan het werk als voorprogramma van Phoenix in de AB. Sindsdien heeft Two Door Cinema Club welbepaald niet stilgestaan. Het magische trio uit Ierland heeft zich in sneltempo opgewerkt tot een gerespecteerde indieband die niet meer weg te denken is uit de scene.

De frisheid en energie van hun eerste album ‘Tourist History’ laat zowel het publiek als de critici niet onberoerd. Uiteindelijk gaat ‘Tourist History’ meer dan een miljoen keer over de toonbank, een onverhoopt maar meer dan verdiend succes !
Nu stellen Alex Trimble, Kevin Baird en Sam Halliday hun tweede album ‘Beacon’ voor, sinds gisteren ook bij ons in de bakken. Jacknife Lee (Bloc Party, U2, REM) nam de productie voor zijn rekening. Het album klinkt intiemer en bevat een ambitieuze selectie van verbazingwekkende songs. We horen rijkere sonoriteiten en meer volwassenheid en diepgang in de teksten. 
Na een fijne passage op Pukkelpop en een uitverkocht concert in de Orangerie op 26 november, komt Two Door Cinema Club nog eens terug in het voorjaar van 2013 ! Een nieuwe kans om de verrukkelijke mix van indie, pop en electro live te proeven. Two Door Cinema Club staat op 14 maart 2013 in de Brusselse Ancienne Belgique. De voorverkoop start op vrijdag 7 september om 9u.
 
TICKETVERKOOP
 
Start ticketverkoop: Vrijdag 7 september om 09.00 uur
 
Tickets via de Ancienne Belgique: 02 548 24 24 of www.abconcerts.be & via Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be
 
Ticketprijs: (excl. servicekosten): 22 euro
 

Related posts:

  1. Two Door Cinema Club na Lowland en Paradiso op 1 maart in Heineken Music Hall
  2. Hitwonder James Morrison komt op 9 maart naar de Ancienne Belgique
  3. Chris Isaak op 14 oktober in de Ancienne Belgique
  4. Erasure op 9 November in Ancienne Belgique
  5. Birdy Nam Nam op vrijdag 4 mei in Ancienne Belgique