Ornelis & Rogiers doen hun ochtendshow cadeau

Ornelis & Rogiers doen hun ochtendshow cadeau

Maandag, 3 september 2012 - 10u28

Vanochtend maakten Ornelis & Rogiers bekend dat luisteraars vanaf vandaag iemand kunnen opgeven waarvan zij denken: ‘Die persoon verdient nu eens écht een cadeau’. Sven & Kürt zullen twee weken lang mensen verrassen door hun eigen ochtendshow op te dragen aan hen.

En dat doen ze niet vanuit Vilvoorde: ze trekken Vlaanderen rond en maken radio van bij de luisteraars thuis.  Van 10 tot en met 21 september staan Ornelis & Rogiers elke ochtend voor iemands deur met hun radiostudio, technische crew, tv-camera’s én een goed ochtendhumeur om hun ochtendshow op te dragen aan een luisteraar die het écht verdient. Die kan natuurlijk ook nog rekenen op een extra verrassing die ochtend.
 
Sven: ‘Iedereen kent wel zo’n bijzonder iemand waarvan je denkt: die verdient nu eens écht iets speciaals! Wel, laat het ons weten en wij zullen met véél plezier die speciale persoon voor jou gaan verrassen!’.
 
Alle info is terug te vinden via q-music.be en luisteraars kunnen ook iemand opgeven via wieverdienteencadeau.be.
 
Wieverdienteencadeau.be
 
Wie de afgelopen weken de radio, kranten en tv een beetje gevolgd heeft, had misschien al een gelijkaardige oproep opgemerkt. Sven en Kürt voerden namelijk al een tijdje ‘undercover’ campagne voor dit initiatief. Onder de noemer ‘wieverdienteencadeau.be’ riepen ze Vlaanderen op om familie, vrienden of kennissen op te geven via de website.
 
Sven en Kürt verstopten op verschillende plaatsen in Vlaanderen cadeautjes, bloemen werden uitgedeeld en de slogan stond metershoog te lezen naast de autosnelweg. Ondertussen schreven al 3.000 Vlamingen iemand in via de website ‘wieverdienteencadeau.be’.
 
Foto: Q-music
 
Ornelis & Rogiers doen hun ochtendshow cadeau, van 10 tot en met 21 september op Q-music.
 
 

Related posts:

  1. Ornelis en Rogiers de boom in
  2. Pas vrijdag gaan Ornelis en Rogiers de boom in
  3. Wine Lauwers is de nieuwe sidechick van Ornelis & Rogiers
  4. Ornelis zkt. Rogiers – Vanochtend als clochard in Gent
  5. Ornelis en Rogiers: Het Experiment