Natalia mee op het podium met Lionel Richie op 5 oktober in Het Sportpaleis

Natalia mee op het podium met Lionel Richie op 5 oktober in Het Sportpaleis

Maandag, 3 september 2012 - 15u22

Groot nieuws, want morgenvroeg om 8u gaat de nieuwe single van Natalia in primeur op de radio. Wat het nieuws zo buitengewoon maakt, is dat het gaat om een duet met niemand minder dan Lionel Richie. De nieuwe single is een herwerkte versie van Richie’s single “Angel” uit 2000.

Op 5 oktober komt Lionel Richie naar het Antwerpse Sportpaleis en hij heeft een verrassing achter de hand want ook Natalia geeft present in het Sportpaleis om samen met Lionel Richie “Angel” live te brengen voor het Belgische publiek. Een extra reden om 5 oktober met stip aan te duiden in de agenda.
 
Lionel Richie stelt zijn nieuwe album ‘Tuskegee’ voor met een nieuwe wereldtour, precies 25 jaar na zijn eerste solo-optreden. We zagen Lionel Richie voor het laatst aan het werk in 2009 in het Sportpaleis. Richie stelt zijn publiek nooit teleur. Zijn live shows zijn steeds exuberant. Het publiek krijgt een prachtig overzicht van zijn dertigjarige carrière gaande van de memorabele vroege dagen van de Commodores over zijn jaren ’80 pianoballades tot zijn recentere up-tempo materiaal. Lionel Richie verkocht al meer dan 100 miljoen albums waarvan er 22 in de top 10 stonden. Op zijn schouw blinken vijf Grammy Awards, een Oscar voor ‘Best Original Score’, een Golden Globe en een reeks andere awards van zowat iedere grote entertainment organisatie die je je kan bedenken. Lionel Richie is één van de grote scheppers van de popcultuur. Zijn muziek dient als soundtrack voor meerdere generaties wereldwijd, van de eerste kus, tot de openingsdans of het eerste kind. 
 
Op vrijdag 5 oktober overloopt Lionel Richie zijn prachtige carrière nog eens live voor zijn Belgische fans in het Antwerpse Sportpaleis.
 
TICKETVERKOOP
 
Tickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60* of proximusgoformusic.be
 
Ticketprijzen (excl. servicekosten): 65 euro – 55 euro – 47 euro – 40 euro
 
* 0.5euro/min, incl btw
 

Related posts:

  1. Lionel Richie op 5 oktober in het Sportpaleis
  2. ‘Tuskegee’ van Lionel Richie groot succes in de VS
  3. Extra ‘Milk Inc. 15′ zaterdag 1 oktober in het Antwerps Sportpaleis
  4. George Michael op 7 oktober in het Sportpaleis
  5. Milk Inc. ‘Miracle’ op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober in het Antwerps Sportpaleis