Debuut van Selah Sue is uit in Verenigde Staten

Debuut van Selah Sue is uit in Verenigde Staten

Woensdag, 22 augustus 2012 - 13u24

Het debuutalbum van Selah Sue is vandaag uitgekomen in de Verenigde Staten. Haar song "Raggamuffin" is ook single van de week in de Amerikaanse iTunes. Vorige week was Selah Sue in de VS om haar album te promoten.

 

"Het is wel absurd", vertelde zangeres Sanne Putseys op Studio Brussel. "Ik vat het niet zo goed. iTunes-single van de week is een grote verrassing. Dat is echt wel tof."
 
Putseys is net een week in de VS geweest voor promotie. "Ik heb daar promotie gedaan die echt "topnotch" (van de bovenste plank) is. Dat is een zalig gevoel. Bij Columbia, zo'n groot label, hebben ze echt de belangrijkste promo geselecteerd in plaats van "crappy dingen", dat heb ik al genoeg in Europa gedaan. Ze zijn heel lief en zien het volledig zitten. Ik heb daar echt een team dat ongelofelijk professioneel is."
 
Op de Amerikaanse versie van haar album staat een nieuw nummer "Fade away", dat ze gemaakt heeft met Jerry Wonder (de producer van "The score" van The Fugees). Selah Sue staat in het najaar in de VS en in Canada in het voorprogramma van Ed Sheeran.

Related posts:

  1. Selah Sue en Afrojack winnen Europese prijs voor jong talent
  2. Nieuwe videoclip en Belgische zomerconcerten voor Selah Sue
  3. Selah Sue op Indian Summer festival
  4. Debuut-EP Azealia Banks
  5. Selah Sue speelt exclusieve Showcase bij Q-music