Two Door Cinema Club na Lowland en Paradiso op 1 maart in Heineken Music Hall

Two Door Cinema Club na Lowland en Paradiso op 1 maart in Heineken Music Hall

Dinsdag, 21 augustus 2012 - 11u58

Op vrijdag 1 maart geeft Two Door Cinema Club een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De voorverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag 24 augustus om 10.00 uur.

Twee jaar geleden stonden ze nog in een overvolle India op Lowlands, maar afgelopen zaterdag konden de jongens van Two Door Cinema Club de Alpha makkelijk aan. Op het heetst van de dag danste het ontspannen publiek tot ver buiten de Alpha op 'What You Know', 'Something Good Can Work' en 'Undercover Martyn'. 

Two Door Cinema Club deed al meerdere uitverkochte clubtournees door Nederland en stond in 2010 ook al op Lowlands en in 2011 op Pinkpop. Op 17 november staat er een show gepland in Paradiso, hiervoor zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. 
En zoals de Ieren zelf ook al bekend maakten tijdens Lowlands op 3FM komen ze volgend weer naar Nederland, voor een concert in de Heineken Music Hall. 
 
Zanger Alex Trimble, bassist Kevin Baird en gitarist Sam Halliday begonnen in 2007 met hun frisse indierock en zijn inmiddels uitgegroeid tot een Alpha waardige band. 
Het in 2010 verschenen album Tourist History haalde de platinastatus in Engeland en thuisland Ierland en ging wereldwijd al meer dan 1 miljoen keer over de toonbank. Ook in Nederland werd het album een groot succes en bracht de radiohits 'I Can Talk', 'Undercover Martyn' en 'What You Know' voort.   
 
Op 3 september verschijnt het tweede album Beacon, waarvoor het Ierse gezelschap afreisde naar Los Angeles om daar samen met producer Jacknife Lee (Bloc Party, U2, REM) dit album in zijn thuisstudio op te nemen. De single ‘Sleep Alone’ van dit tweede album staat inmiddels al op de playlist van 3FM en was al 3VOOR12 Single van de Week. 
 
De kaartverkoop voor het concert van Two Door Cinema Club start aanstaande vrijdag 24 augustus om 10.00 uur via www.livenation.nl, www.ticketmaster.nl en 0900-3001250 (45cpm)

Related posts:

  1. Gotye naar Heineken Music Hall op 10 november
  2. Keane komt op 16 oktober naar de Heineken Music Hall
  3. Joe Bonamassa naar Heineken Music Hall
  4. Laura Pausini in de Heineken Music Hall in Amsterdam
  5. Kevin Hart op 11 september in de Heineken Music Hall