Kevin Hart presenteert MTV Video Music Awards

Kevin Hart presenteert MTV Video Music Awards

Vrijdag, 10 augustus 2012 - 14u48

De Amerikaanse acteur en stand-up comedian Kevin Hart zal op 6 september de presentatie van de MTV Video Music Awards voor zijn rekening nemen. Dat heeft muziekzender MTV vandaag bekendgemaakt.

De 32-jarige Kevin Hart was onder meer te zien in de serie "Modern Family" en in films als "The 40 year old virgin", "Little Fockers" en "Scary movie 5". Op 6 september presenteert de acteur de MTV Video Music Awards.

Muziekzender MTV maakte vandaag ook bekend dat Pink, die in haar carrière al 5 VMA Awards in de wacht kon slepen, een optreden zal geven tijdens de show. De zangeres zal een nummer zingen van haar nieuwste album "The truth about love", dat volgende maand in de rekken ligt. Eerder werd al bekend dat Alicia Keys en One Direction op het podium zullen staan.
 
De MTV Video Music Awards worden op 6 september uitgereikt in Los Angeles. Rihanna en Drake zijn de grootste kanshebbers met elk 5 nominaties. Ook de Belgisch-Australische zanger Gotye maakt kans op twee awards.

Related posts:

  1. Beyoncé steelt de show tijdens Video Music Awards in Los Angeles
  2. Kevin Hart op 11 september in de Heineken Music Hall
  3. Extra show Kevin Hart – in de Heineken Music Hall
  4. Adele grote favoriete op American Music Awards
  5. Adele en Ed Sheeran zijn de grote winnaars van de BRIT Awards 2012