Keane in 'The Qube' van Q-Music

Keane in 'The Qube' van Q-Music

Vrijdag, 10 augustus 2012 - 17u09

Keane speelt op donderdag 16 augustus in de Qube van Q-Music. Artiesten als Ed Sheeran, Jason Mraz en Gers Pardoel gingen het Britse viertal voor met een showcase in de rode kubus van het radiostation.

Fans kunnen kaarten winnen voor dit optreden via de site van Q-Music.

The Qube is dé perfecte setting voor Keane om luisteraars muzikaal mee te nemen in hun bekende piano-rocksound. Door de opstelling met de vierkante kubus kunnen de fans de band bijna aanraken. De intieme setting, ondersteund met licht en special effects, maakt the Qube van Q-music tot een unieke beleving.
 
Keane brak in 2004 door met het album 'Hopes And Fears', met daarop onder meer 'Somewhere Only We Know' en de hit 'This Is The Last Time'. In 2006 volgde 'Under The Iron Sea', twee jaar later gevolgd door 'Perfect Symmetry'. Strangeland is geproduceerd door Dan Grech (Radiohead, Lana del Rey, The Vaccines) in Sea Fog, de eigen studio van Keane-mastermind Tim Rice-Oxley.
Keane’s meest recente album ‘Strangeland’ is een groot succes. Het kwam op nummer 1 binnen in de Nederlandse albumlijst en bracht twee hitsingles voort: ‘Silenced By The Night’ en de huidige single ‘Sovereign Light Cafe’. Eerder dit jaar trad de band op tijdens Pinkpop. Het concert dat Keane geeft op dinsdag 16 oktober in de HMH in Amsterdam was binnen een week uitverkocht. 
 
Het optreden vindt plaats bij Q-music, in de speciaal ingerichte Qube ruimte. ‘s Middags is Keane tevens live te gast in het radioprogramma 'Van Inkel In De Middag'. Q-luisteraars maken kans op toegang én een meet & greet, door te bellen naar Q-music wanneer zij een nummer van Keane horen.
 
Q-music is overal te ontvangen via de ether, op 100.7 fm en 100.4 fm, de kabel, Q-music app of via www.q-music.nl

Related posts:

  1. Sunrise Avenue live in The Qube van Q-music
  2. Jonathan Jeremiah in the Qube van Q-music
  3. Marlon Roudette live in the Qube van Q-music
  4. Woensdag in the Qube van Q-music: Bryan Rice live
  5. Train live in the Qube van Q-music