Julio Iglesias op 28 oktober in het Sportpaleis

Julio Iglesias op 28 oktober in het Sportpaleis

Vrijdag, 10 augustus 2012 - 23u41

Julio Iglesias, de best verkopende Spaanse artiest ooit, komt naar ons land. Zijn album “1”, met daarop al zijn grootste hits, stond afgelopen zomer wereldwijd bovenaan de charts. Ook bij ons schoot de cd pijlsnel naar de eerste plaats in de albumlijsten. Iglesias heeft zoveel wereldhits op zijn naam staan, dat zijn verzamelaar een dubbel-cd moest worden.

Op zondag 28 oktober 2012 komt hij in het kader van zijn World Tour naar het Sportpaleis in Antwerpen. Tickets voor dit ‘best of’ concert met al zijn grootste hits, zijn te koop vanaf maandag 13 augustus om 9u, via www.teleticketservice.com of 070/345.345.

De ondertussen 68-jarige Julio Iglesias ziet er nog steeds strak uit. Ooit stond hij nog tussen de doelpalen bij Real Madrid, tot een auto-ongeluk in 1963 een einde maakte aan zijn sportieve carrière. Een geluk bij een ongeluk, want Iglesias slaagde er vervolgens in om een ongeëvenaarde muzikale carrière uit te bouwen. Hij verkocht wereldwijd meer dan 100 miljoen (!) albums, wat hem één van de 15 best verkopende artiesten uit de geschiedenis maakt.
 
‘Un Canto a Galicia’, ‘To All The Girls I’ve Loved Before’, ‘Quiereme Mucho’, ‘Fragile’ (met Sting),… de lijst met Julio Iglesias-hits is ellenlang. Bovendien herinnert hij zich nog steeds dat zijn allereerste hit ‘Por Un Poco De Tu Amor’ buiten Spanje het eerst een hit werd in Vlaanderen. “Ik ben een halve Vlaming, dat weet je toch?” liet hij eerder dit jaar nog optekenen tijdens een interview.
 
Voor zijn live concerten pendelt Iglesias nog steeds van het ene continent naar het andere. Zijn World Tour voert hem van Azië naar Latijns-Amerika, via Europa naar de Verenigde Staten en weer terug. Reizen doet de man ondertussen wél in stijl, met zijn eigen privé vliegtuig.
 
Op zondag 28 oktober 2012 landt hij in Antwerpen. Tickets voor Julio Iglesias – World Tour zijn te koop vanaf maandag 13 augustus 2012 om 09u00,
 
Tickets via 070/345.345 of www.teleticketservice.com
 
Foto: More Entertainment

Related posts:

  1. Julio Iglesias verzamelt alle hits op ’1′
  2. Lionel Richie op 5 oktober in het Sportpaleis
  3. Radiohead op 18 oktober in het Sportpaleis
  4. Op 14 oktober in het Antwerpse Sportpaleis: Jennifer Lopez
  5. Extra ‘Milk Inc. 15′ zaterdag 1 oktober in het Antwerps Sportpaleis