Bjorn Verhoeven gaat de ochtend op JOE fm presenteren

Bjorn Verhoeven gaat de ochtend op JOE fm presenteren

Vrijdag, 29 juni 2012 - 08u28

Vanochtend was de laatste ochtendshow op JOE fm voor dj’s Raf Van Brussel en Alexandra Potvin, zo maakten ze daarnet bekend. Het ochtendblok tussen 6.00u en 9.00u wordt vanaf 1 augustus overgenomen door Bjorn Verhoeven, die tot voor kort het Q-callcenter presenteerde op Q-music.

Geen afscheid
 
Na 3 jaar stoppen Raf en Alexandra met hun ochtendshow op JOE, maar vanaf september gaan ze allebei andere dingen doen op JOE. Beide krijgen de kans om nieuwe dingen te gaan doen op JOE fm. Bij wijze van afscheid zongen alle JOE dj’s deze ochtend een speciaal weeklied voor Raf en Alexandra in de studio.
 
Raf Van Brussel: ‘Ik heb drie fantastische jaren beleeft samen met Alexandra en de rest van het team. Het klikt enorm en we kregen altijd heel leuke respons van de luisteraar. We blijven natuurlijk bij JOE fm en gaan hier andere leuke dingen doen. Na drie jaar was het eens tijd voor iets anders!’
 
Bjorn Verhoeven
 
Bjorn Verhoeven maakt hiermee de overstap van Q-music als nachtraaf naar JOE fm als ochtendvogel. Hij presenteerde het Q-callcenter tussen 23.00u en 01.00u. Nu zal hij elke ochtend de actualiteit onder de loep nemen in de nieuwe ochtendshow op JOE fm.

Foto: JOE fm

 

Related posts:

  1. Annemie Peeters vanaf het najaar naar de weekend-ochtend op Radio 1
  2. Radio 1: nieuwe presentatoren voor De ochtend
  3. Vanaf maandag bij Radio 1: De klas van De Ochtend
  4. Q-Music gaat de klok rond presenteren
  5. JOE fm presenteert de Zomer TOP 100