'Studio Brussel-dreamteam' brengt verslag uit vanop Rock Werchter

'Studio Brussel-dreamteam' brengt verslag uit vanop Rock Werchter

Maandag, 25 juni 2012 - 15u38

Dit jaar stuurt Studio Brussel zijn “dreamteam” naar Rock Werchter. Tomas De Soete zal er samen met Linde Merckpoel, Siska Schoeters, Sam De Bruyn, Ayco Duyster, Kirsten Lemaire, Lisa Smolders en Stijn Van de Voorde voor All Areas verslag uitbrengen.

Donderdag start de moeder van alle zomerfestivals: Rock Werchter. En daar is Studio Brussel uiteraard bij. Meer zelfs, dé festivalradio stelt dit jaar de grote kanonnen op om in totaal 48 uur verslag uit te brengen vanop de heilige festivalweide van Rock Werchter. Tomas De Soete zal er samen met zijn collega’s Linde Merckpoel, Siska Schoeters, Sam De Bruyn, Ayco Duyster, Kirsten Lemaire, Lisa Smolders en Stijn Van de Voorde de sfeer opsnuiven tussen de festivalgangers. En uiteraard is er heel veel livemuziek vanop de Main Stage, de Pyramid Marquee en The Barn.

Waanzinnige Werchter Woensdag

Op woensdag 27 juni geeft Studio Brussel een hele dag lang tickets weg voor Rock Werchter, elk uur een combiticket voor vier personen meer bepaald. Dat zijn vier tickets om vier dagen helemaal uit de bol te gaan op het grootste festival van het land.

Op woensdag 4 en woensdag 11 juli volgen nog Waanzinnige Woensdagen voor Tomorrowland en Pukkelpop.

All Areas vanop Rock Werchter: op donderdag 28 en vrijdag 29 juni van 16 tot 02 uur op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli van 12 tot 02 uur

Foto: Studio Brussel / Facebook

Related posts:

  1. Tune Your Summer: De zomer van Studio Brussel
  2. Mis niets van Rock Werchter via ‘OP12′
  3. De zomer van Studio Brussel
  4. Het programmaschema van Studio Brussel voor juni
  5. Ook Pearl Jam op Rock Werchter 2012