Een overzicht van al 105 uur marathonradio bij MNM

Een overzicht van al 105 uur marathonradio bij MNM

Vrijdag, 15 juni 2012 - 15u30

Afgelopen maandag is Peter Van de Veire gestart met zijn marathonradio op MNM. Intussen zijn we al 5 dagen verder, 105 uur, en lijkt Peter niet te bezwijken. Hier een overzicht van de volledige 105 uur marathonradio.

Een verrassing van Natalia

Studeertips, ontspantips en een primeur! Natalia bracht het allemaal mee ter verrassing van Peter. Hij was nog wakker genoeg om wat nieuws los te peuteren over The Voice Van Vlaanderen.

Milow op bezoek

Na een paar maanden rust in Amerika is hij terug om Peter een hart onder de riem te steken: Milow! Jullie mochten kiezen welk nummer hij zou spelen en "You And Me" kon de meeste stemmen wegkapen. Herbekijk zeker ook de prachtige nieuwe single "California Rain".

Sandra De Preter maakt een belofte

De grote baas van Peter, Sandra De Preter, kwam hem veel succes wensen. De radio-DJ was al een hele tijd wakker, maar kon gelukkig zijn manieren houden. Sandra beloofde hem terug te keren met vier dikke kussen als hij het haalde.

Arne Vanhaecke kwam het enige echte bloklied zingen

Marathonradio steunt studenten. En hoe kan je studenten beter een duwtje in de rug geven dan met het enige echte bloklied? Arne vanhaecke kwam het live zingen in de studio.

Groep uit Barbados covert I'm A Bird

Cover Drive, een groep uit Barbados die ook al het voorprogramma verzorgde van Rihanna, heeft Peter aangenaam verrast. Ze brachten een cover van onze eigen Marco Z, "I'm A Bird". Behoorlijk geniaal, maar oordeel vooral zelf.  

Feest met Willy Sommers in de late uren

Zet Willy Sommers op je podium en het feest barst los. Zo ook bij marathonradio, het publiek ging meteen voor een polonaise. Herbekijk de beelden van het leukste feestje tot nu toe.

Voor alle beeldfragmenten kan je terecht op de website van MNM: www.mnm.be

Foto: MNM / Facebook

Related posts:

  1. Peter Van de Veire start op 11 juni met zijn ‘marathonradio’ op MNM
  2. Peter Van de Veire start met marathonradio op MNM
  3. Peter Van de Veire stopt met ‘Love Shows’
  4. Peter Van de Veire steunt studenten met wereldrecord
  5. De Zomer van Antwerpen: het overzicht