Zomerpresentatie Sara zomert! door Sanne Wallis de Vries

Zomerpresentatie Sara zomert! door Sanne Wallis de Vries

Zondag, 10 juni 2012 - 18u18

Sara Kroos draagt gedurende de zomer haar wekelijkse theatermagazine ‘Sara op Zondag’ op Radio 2 over aan cabaretière Sanne Wallis de Vries. Vanaf zondagavond 17 juni presenteert zij bij de VARA 'Sara zomert'.

In ‘Sara zomert’ draait Sanne zowel hoogtepunten uit de Nederpop als theaterklassiekers; van Ali B tot Drs. P. Tijdens de zomeruitzendingen bepaalt de luisteraar de muziek. Per sms, tweet en mail kun je Sanne laten weten welke plaat jij graag hoort. Jij vraagt, Sanne draait!
 
Over Sanne Wallis de Vries
Sanne Wallis de Vries is cabaretière. Ze maakte vijf solo theaterprogramma’s en vertolkte vele typetjes in televisieprogramma’s als ‘Kopspijkers’ en ‘Koefnoen’. Sanne staat komend seizoen op het toneel met Paul Groot in de voorstelling ‘Adèle’ over het leven en werk van chansonnière Adèle Bloemendaal.
 
‘Sara zomert’, met Sanne Wallis de Vries, vanaf 17 juni iedere zondag om 20.00 uur bij de VARA op Radio 2.
 
Archieffoto: VARA / Ben van Duin
 
 

Related posts:

  1. Karin Bloemen en Sanne Wallis de Vries zijn te gast bij ‘Sara op zondag’
  2. ‘Sara zomert’ met o.a. LOS
  3. Theatermakers Nazmiye Oral en Adelheid Roosen zijn te gast bij ‘Sara op zondag’
  4. Sara Zomert op zondag met o.a. Ellen ten Damme
  5. Dominee Gremdaat en Margreet Dolman zijn te gast bij ‘Sara op zondag’