Milk Inc. 'Miracle' op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober in het Antwerps Sportpaleis

Milk Inc. 'Miracle' op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober in het Antwerps Sportpaleis

Dinsdag, 5 juni 2012 - 16u26

'Miracle' is niet alleen de titel van de gloednieuwe Milk Inc.-single maar ook de naam van de komende Milk Inc.-show in het Sportpaleis. Vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober beleven alle fans een hemels feest vol verrukkelijke visioenen op helse beats in de grootste concertzaal van het land.

Tijdens de huwelijksplechtigheid van Regi en Elke vorige zaterdag zong Linda in primeur en in akoestische versie de gloednieuwe Milk Inc.-single 'Miracle'. Linda zingt het liefdeslied graag opnieuw live en in een stevige danceversie voor alle Milk Inc.-fans. Belgiës populairste danceband wil en zal namelijk opnieuw alle harten stelen tijdens zijn inmiddels al zevende concertreeks in het Antwerps Sportpaleis.

Regi, Linda en Filip maken van het Sportpaleis een heiligdom van gelukzaligheid en garanderen met Milk Inc. Miracle een concert vol fantastische en wondere ervaringen. De danslustigen zullen zichzelf in de arm knijpen om zeker te zijn dat wat ze meemaken waar is!

Wie in hogere sferen en in absolute trance wil raken bestelt meteen zijn kaarten!

MILK INC. MIRACLE – It's unbelievable…

MILK INC. MIRACLE op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober om 20.30 uur in het Antwerps Sportpaleis. Tickets: 27,50, 32,50 en 37,50 euro (exclusief service- en portokosten en contributie vrij gebruik P+R, tram en bus) via Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit NL: 0900-45.000.45),

Meer info: www.teleticketservice.com of www.sportpaleis.be.

Foto: Roland Hermans

Related posts:

  1. Extra ‘Milk Inc. 15′ zaterdag 1 oktober in het Antwerps Sportpaleis
  2. Milk Inc. ’15′ vanaf 14 oktober in de winkel
  3. Derde ‘Urbanus Zelf!’ show in Antwerps Sportpaleis op vrijdag 23 december
  4. Milk Inc doet reputatie alle eer aan in het Sportpaleis
  5. Urbanus Zelf: vierde show in Antwerps Sportpaleis op donderdag 22 december