De terugkeer van het icoon Alanis Morissette

De terugkeer van het icoon Alanis Morissette

Vrijdag, 1 juni 2012 - 10u25

Alanis Morissette kan pronken met uitstekende rapportcijfers: Ze verkocht wereldwijd meer dan 60 miljoen albums, heeft zeven Grammy Awards op haar naam staan en maakte met albums als 'Jagged Little Pill' en songs als 'Ironic', 'Thank U' en 'You Oughta Know' muziek die de geschiedenisboeken inging.

Het is met trots dat Sony Music u een gloednieuw album van Alanis Morissette aankondigt: 'Havoc And Bright Lights', release 27 augustus. De singer-songwriter werkte hiervoor samen met muzikale toptalenten als Guy Sigsworth (Björk, Madonna, Seal) en Joe Chiccarelli (Tori Amos, Elton John, My Morning Jacket, U2). Het album wordt voorafgegaan door de single 'Guardian', De nieuwe single is op en top Alanis, nog steeds de beste poëtische woordsmid waar de wereld in de jaren ’90 verliefd op werd.

Meer info: www.alanis.com

Related posts:

  1. Morning Parade tourt met The Kooks
  2. Rumer is toe aan haar tweede album
  3. Jason Mraz op 29 november live in Vorst Nationaal
  4. Justin Bieber laat ‘Boyfriend’ los
  5. Flo Rida komt met nieuwe album ‘Wild Ones’