Flo Rida komt met nieuwe album 'Wild Ones'

Flo Rida komt met nieuwe album 'Wild Ones'

Woensdag, 30 mei 2012 - 13u19

Op albumgebied is het even stil geweest rondom de internationale hitmachine Flo Rida. Maar met de hits ‘Good Feeling’, het met goud bekroonde ‘Wild Ones’ en het meest recente ‘Whistle’ is Flo Rida inmiddels weer helemaal terug van weggeweest en is het weer tijd om die hits te bundelen op een album.

Het album ‘Wild Ones’ verschijnt aan de voet van de zomer van 2012 en zal zonder twijfel één van de wereldwijde summer soundtracks worden. Het 9-tracks tellende CD-album bevat in tegenstelling tot het 8-tracks tellende download-album een extra track met daarop een samenwerking met Red Foo van LMFAO.

'Wild Ones' van Flo Rida en Sia is goed voor goud

Terwijl Flo Rida een dikke top 5 hit scoort met zijn nieuwe single ‘Whistle’ bereikte de voorganger ‘Wild Ones (featuring Sia)’ vorige week de mijpaal van de 10.000e download waarmee de single bekroond wordt met de gouden status.

Video voor nieuwe single 'Whistle'

Bekijk hier de gloednieuwe video van Flo Rida's nieuwe single ‘Whistle’

Related posts:

  1. Flo Rida heeft nieuwe hit te pakken
  2. Flo Rida komt met opvolger voor ‘Wild Ones’
  3. David Guetta lanceert op 29 augustus zijn nieuwe album ‘Nothing But The Beat’
  4. Justin Bieber komt met nieuwe single ‘Die In Your Arms’
  5. Regina Spektor komt op 25 mei met een nieuw album