Uitgeputte Lana Del Rey cancelt concert in Japan

Uitgeputte Lana Del Rey cancelt concert in Japan

Dinsdag, 29 mei 2012 - 11u48

Chartsensatie Lana Del Rey heeft haar concert van gisteren in de Japanse hoofdstad Tokyo moeten afzeggen. Reden hiervoor was de gezondheidstoestand van de ster. Lana zou volledig uitgeput zijn vanwege de de drukte van de afgelopen maanden.

Eerder was het concert al eens uitgesteld. Del Rey liet haar fans vroegtijdig weten dat het concert niet zou doorgaan. In een statement schreef de zangeres het volgende: "It is with great regret Lana will not be performing in Tokyo today, she is suffering from exhaustion and the show had to be cancelled. Lana says, 'I am really sorry to not have made it over to Japan again, I would love to be there to sing and look forward to performing a show that the fans deserve'."

Of haar gezondheid ook een invloed gaat hebben op de rest van haar concerten is nog niet geweten. Op 29 juni staat ze namelijk op het podium van Rock Werchter.

Related posts:

  1. Debuutalbum ‘Born To Die’ van Lana Del Rey staat in veertien landen op één
  2. Lady Gaga verplicht om concert te schrappen
  3. Jason Derülo cancelt hele wereldtournee
  4. Extra concert ‘Toppers in Concert 2012′ op Hemelvaartsdag
  5. Lana Del Rey wint Ivor Novello Award