Gotye op 1 november in het Antwerpse Sportpaleis

Gotye op 1 november in het Antwerpse Sportpaleis

Dinsdag, 29 mei 2012 - 11u04

U moet wel op een andere planeet geleefd hebben als “Somebody That I Used To Know” u niet bekend in de oren klinkt. Het succes van Gotye’s single barst volledig uit zijn voegen. Het wordt de zomerhit van 2011 en zoveel meer. Iedere week nog komt de single opnieuw in de media met het verbreken van één of ander record.

Het nummer werd al meermaals gecoverd en heeft ondertussen zelfs de absolute top van de US Billboard Hot 100 bereikt. Maar Gotye is meer dan die ene single. Wouter 'Wally' De Backer is de man achter het onmetelijke succes. Geboren in Brugge en opgegroeid in Melbourne, Australië. Wouter is een echte rasmuzikant en is al langer met muziek, klank en opnames bezig. Met Gotye gaat de bal echt aan het rollen. In 2008 breekt hij stilaan door met album ‘Like Drawing Blood’ waar we ook single “Learnalilgivinanlovin” en “Heart’s A Mess” op terugvinden. In 2011 ontploft alles met “Somebody That I Used To Know” op Gotye’s derde langspeler ‘Making Mirrors’. Ook opvolgers “Eyes Wide Open” en de nieuwste “I Feel Better” doen het goed. Gotye zit op kruissnelheid en ziet het groots. Hij plant een nieuw concert in België en wel in het Sportpaleis op donderdag 1 november. Een groot feest in het vooruitzicht! Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 1 juni om 11u.
 
TICKETVERKOOP
 
Start ticketverkoop: vrijdag 1 juni om 11.00 uur
 
Tickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60* of proximusgoformusic.be
 
Ticketprijs: 32 euro (excl. servicekosten)
 
* 0.5euro/min, incl btw
 

Related posts:

  1. Gotye naar Heineken Music Hall op 10 november
  2. Op 14 oktober in het Antwerpse Sportpaleis: Jennifer Lopez
  3. Within Temptation viert jubileum op 13 november in het Sportpaleis
  4. De Kreuners spelen hun Laatste Kreun op vrijdag 7 december in het Antwerpse Sportpaleis
  5. Sportpaleis bijna gerenoveerd