Vanaf maandag opnieuw op Q-music: Het Experiment

Vanaf maandag opnieuw op Q-music: Het Experiment

Woensdag, 16 mei 2012 - 16u41

Sven Ornelis, Kürt Rogiers en sidechick Wine Lauwers starten maandag (opnieuw) met Het Experiment. Afgesloten van de buitenwereld, zonder informatie van buitenaf, televisie, kranten, gsm of internet zullen ze radio proberen maken en 24/24 met elkaar samen leven.

Het enige contact met de buitenwereld verloopt via Wim Oosterlinck en Anke Buckinx.
 
De dj’s in het Experiment weten nooit met zekerheid of de informatie die ze krijgen waar of niet waar is, Wim en Anke modereren de uitzendingen en roepen de Q-luisteraars op om verzonnen nieuwsfeiten te bedenken.
 
Sven, Kürt en Wine kunnen punten verzamelen door dagelijks stellingen over de buitenwereld correct in te schatten. Van zodra één van hen 50 stellingen juist heeft beantwoord, mag hij of zij Het Experiment onmiddellijk verlaten. Het Experiment is pas afgelopen als ze alle drie 50 punten behaald hebben.
 
Het Experiment is vanaf maandag uiteraard op radio maar ook live in beeld te volgen via digitale tv van Telenet op kanaal 39, de Q-app en op Q-music.be.
 
In maart was er bij Q-music al een eerste editie van Het Experiment, maar dat werd toen voortijdig stopgezet wegens de busramp in Zwitserland.
 
Het Experiment, vanaf maandag 21/05 op Q-music.
 

Related posts:

  1. Sven Ornelis en Kürt Rogiers stappen maandag in Het Experiment van Q-Music
  2. Ornelis en Rogiers: Het Experiment
  3. Q-music zet Het Experiment stop na busongeval in Zwitserland
  4. ResQ-team van Q-music start maandag
  5. Q-music geeft opnieuw startschot voor ‘Het Geluid’