Gusttavo Lima blijft op zijn troon

Gusttavo Lima blijft op zijn troon

Zaterdag, 5 mei 2012 - 12u38

Het is zaterdag, dus is het tijd om de bekendste hitlijst van Vlaanderen er eens bij te halen. Hier een kort overzicht van alle nieuwkomers en de top tien van deze week.

Geen wijzigingen in de top drie

In de top drie van deze week blijven de posities ongewijzigd. Gusttavo Lima staat nog steeds op 1 met 'Balada'. Triggerfinger blijft op twee met 'I Follow Rivers'. En ook de derde plaats blijft deze week voor Carly Rae Jepsen met 'Call Me Maybe'.

Op vier vinden we een steiger. Birdy gaat één plaats vooruit met 'People Help The People'. De sterkste steiger deze week is Of Monsters And Men. Hun 'Little Talks' gaat in zijn tweede week notering van 30 naar vijf. Ook op zes vinden we een steiger. Fun. gaat er ééntje vooruit met 'We Are Young'. Ook Michel Teló gaat nog eens vooruit. De ex-nummer één  gaat van negen naar acht. Op negen vinden we deze week de nieuwe versie van 'Innocence' van Jessy en Abie Flinstone. De top tien wordt deze week afgesloten door Gotye en Kimbra met hun monsterhit 'Somebody That I Used To Know'.

Vier nieuwkomers en één re-entry.

In de lijst van deze week vinden we vier nieuwkomers. Sam Sparro springt met 'Happiness' uit het niets binnen op plaats 17. Op 25 vinden we de 'Girl Gone Wild', dnieuwe single van Madonna. Enkele plaatsen lager op 41 komen we die andere wilde meid tegen. Rihanna haar video voor 'Where Have You Been' ging vorige week in première en dat heeft de verkoop duidelijk een boost gegeven. De laatste nieuwkomer vinden we op plaat 48. Die is voor Santigold en 'Sisparate Youth'.

Deze week is er net zoals vorige week weer een re-entry. De mannen van Far East Movement en Justin Bieber komen opnieuw binnen op 39 met 'Live My Life'

De hele lijst kan je raadplegen op www.ultratop.be/nl, of kijk zondag tussen 15.00u en 18.00u naar TMF of luister zondag tussen 10.00u en 13.00u naar MNM.

Related posts:

  1. Gusttavo Lima stoot Triggerfinger van de Ultratop troon
  2. Top tien van Ultratop blijft zo goed als ongewijzigd
  3. Vlaanderen blijft in de ban van de ‘I Follow Rivers’ versie van Triggerfinger
  4. Carly Rae Jepsen scoort
  5. Michel Teló prijkt nog steeds bovenaan in de Ultratop 50