Cheryl maakt comeback met nieuwe single 'Call My Name'

Cheryl maakt comeback met nieuwe single 'Call My Name'

Vrijdag, 20 april 2012 - 17u31

Nadat ze eind vorige zomer werd afgedankt als jurylid in de Amerikaanse X Factor was het enige tijd stil rond het fenomeen Cheryl Cole. Maar nu is het wachten over, want deze ochtend is in Groot Brittannië haar nieuwe single 'Call My Name' in première gegaan.

Op elk nationaal radiostation werd om 10 over 8, lokale tijd, de play-knop ingedrukt om 'Call My Name' op de wereld los te laten. Het nummers is geschreven door hitmaker Calvin Harris en dat is te merken. In de Britse pers wordt het nummer al gekroond tot thema nummer van de zomer van 2012. De single zal op 10 juni verkrijgbaar zijn, een week later wordt haar nieuwe album 'A Million Lights' gereleased.

Bij ons is de zangeres vooral bekend vanwege de nummers 'Fight For This Love' en 'Parachute'. In 2009 gaf ze ook een optreden in de Nederlandse X Factor.

Beluister de nieuwe single hier:

Related posts:

  1. Adele maakt comeback op Grammy Awards
  2. Beyoncé maakt in mei haar comeback op het podium
  3. Scorpions maakt ‘Comeback’
  4. Coldplay maakt artwork nieuwe album bekend
  5. Beyoncé maakt tracklist van nieuwe album bekend