Nieuw op Studio Brussel: De mosterdpot

Nieuw op Studio Brussel: De mosterdpot

Donderdag, 22 maart 2012 - 21u30

Vanaf zondag 25 maart presenteert Ilse Liebens De mosterdpot op Studio Brussel. In het nieuwe muziekprogramma op zondagmiddag zoekt de De Maxx- presentatrice uit waar rockbands en popartiesten hun muzikale mosterd vandaan gehaald hebben.

Ook de allergrootste muzikanten op de aardbol hebben hun muzikale helden. Maar wie zijn dat? Wie heeft wie beïnvloed in de muziekwereld? Wie haalde waar de mosterd? Ilse Liebens zoekt het samen met de Studio Brussel-luisteraars uit in De mosterdpot, elke zondag van 12 tot 13 uur op Studio Brussel vanaf 25 maart.

Een Grote Mosterdpot

Heel muziekland is één grote mosterdpot. Onder de vele invloeden van de muziek van Red Hot Chili Peppers zit bijvoorbeeld gitaarvirtuoos Jimi Hendrix, die zich op zijn beurt liet inspireren door blueslegende B.B. King. Geen Red Hot Chili Peppers zonder B.B. King dus. Maar wat hebben Foo Fighters met ABBA? Geen Metal Molly zonder Claude François? En hoe link je  Skrillex aan Adele?

In De mosterdpot verklapt Ilse Liebens alvast de eerste en de laatste plaat van haar programma. Vervolgens is het aan de luisteraars om samen met Ilse de muzikale besmetting tussen die twee platen te achterhalen.

De mosterdpot: vanaf zondag 25 maart, elke zondag van 12 tot 13 uur met Ilse Liebens

Meer info: www.stubru.be

Related posts:

  1. Studio Brussel wordt Studio Brusselle
  2. Nieuw avondschema vanaf maandag 30 mei bij Stubru
  3. Spelen met Sofie is terug bij Studio Brussel
  4. De zomer van Studio Brussel
  5. Studio Brussel brengt hulde aan overleden artiesten in R.I.P. 50