Rihanna zorgt voor ophef door samenwerking met ... Chris Brown

Rihanna zorgt voor ophef door samenwerking met ... Chris Brown

Dinsdag, 21 februari 2012 - 23u52

Chris Brown en Rihanna hebben een gewelddadig verleden. Ze vormden ooit een veelbesproken showbizzkoppel, maar in 2009 gingen ze uit elkaar. Dat gebeurde nadat Chris Brown de zangeres had geslagen en toch wel flinke verwondingen had toegebracht.

Maar nu lijkt het erop alsof alles vergeten en vergeven is. Rihanna heeft maar liefst 2 duetten met Chris Brown opgenomen, en dat zorgt in de muziekwereld voor gemengde reacties. Al zijn ze over het algemeen erg negatief.

De laatste tijd waren er al geruchten dat het koppel opnieuw bij mekaar zou zijn, al werden die geruchten telkens ontkend. Maar nu Rihanna een remix heeft opgenomen van 'Turn Up The Music' van Chris Brown, en Chris Brown heeft meegewerkt aan een remix van 'Birthday Cake' van Rihanna, draait de geruchtenmolen pas echt op volle toeren…

Als je de tekst erbij neemt, klinkt het allemaal nog opmerkelijker: Chris zingt 'Girl I wanna fuck you right now. Been a long time, I've been missing your body!' en Rihanna zingt als antwoord 'I'ma make you my bitch.'

 

Related posts:

  1. Rihanna neemt Calvin Harris mee op tournee door Europa
  2. Video première: Chris Brown – Turn Up The Music
  3. Rihanna heeft elfde nummer één beet in Billboard Hot 100
  4. Rihanna laat Lady Gaga achter zich op Facebook
  5. Rihanna is nu al ‘Da One’ als het op downloads aankomt