Penelope Cruz ontmoet Meneer Konijn onderweg naar Hollywood

Penelope Cruz ontmoet Meneer Konijn onderweg naar Hollywood

Maandag, 20 februari 2012 - 10u53

Vrijdagochtend vertrokken Q-dj’s Sven, Kürt en sidechick Wine naar Los Angeles voor de Oscars. Ze namen meteen ook Meneer Konijn mee naar Hollywood. Op de vlucht van Londen naar L.A. kwam niemand minder dan wereldster Penelope Cruz langs om kennis te maken met Meneer Konijn.

Toen een jongetje van ongeveer een jaar oud passeerde met z’n oppas op het vliegtuig wilde hij per sé Meneer Konijn knuffelen, die op de schoot van Kürt zat. Na het verhaal over de goede-doel actie van de Wereldreis van Meneer Konijn te hebben gedaan, verdwenen de oppas en het jongetje opnieuw naar eerste klasse. Niet veel later bleek het kleine jongetje Leo te zijn, het zoontje van de bekende filmactrice Penelope Cruz.

Penelope kwam graag langs uit eerste klasse bij de Q-dj’s om het hele verhaal van Meneer Konijn te horen. Sven en Kürt vertelden haar alles over Mister Rabbit en hoe hij nu de wereld rondreist om geld in te zamelen voor minder bedeelde kinderen. Penelope beloofde om na haar dutje met plezier op de foto te gaan met de knuffel. En die belofte kwam ze ook na!

Wereldreis

Meneer Konijn startte zijn wereldreis op 27 januari. Door kilometers en airmiles te verzamelen, kan er op die manier geld ingezameld worden tegen de volgende kerstperiode om een feest te organiseren voor minder bedeelde kinderen. Q-luisteraars kunnen zich nog steeds kandidaat stellen om Meneer Konijn mee te nemen op reis.

Alle details over de wereldreis kunnen gevolgd worden via Q-music.be, facebook (Meneer Konijn) en twitter (@meneerkonijn).

Related posts:

  1. Luisteraars Q-music sturen Meneer Konijn op wereldreis voor het goede doel
  2. Populair konijn Bobo wordt popster
  3. Ornelis en Rogiers gaan op zoek naar een sidechick
  4. Q-music stuurt knuffeldier van luisteraar de wereld rond
  5. Kleinkunst ontmoet Barok