Jubileumeditie MNM Back to the 90's zaterdag 31 maart Sportpaleis Antwerpen

Jubileumeditie MNM Back to the 90's zaterdag 31 maart Sportpaleis Antwerpen

Vrijdag, 27 januari 2012 - 13u16

De paasvakantie 2012 wordt in het Sportpaleis ingezet met de 5de editie van MNM BACK TO THE 90’S. Na 3 edities in het Sportpaleis en een najaarseditie in 2009 in Flanders Expo, stevent MNN Back to the 90s af op meer dan 70.000 feestvierders over de jaren heen op deze grootse 90s-party!

Na deze onevenaarbare partynachten met o.a. Coolio, Snap!, Technotronic, Run DMC, Robin S, Right Said Fred, Dr. Alban en exclusieve reünies van Bonzaï All Stars, Good Shape en Leopold 3 belooft ook de feesteditie een knalparty te worden!

Voor dit feestluik kondigt niemand minder dan de Belgische DJ-koning Regi zijn komst naar MNM Back To The 90’s aan. Ook onze host Dj Wout is opnieuw van de partij en de presentatie is opnieuw in handen van Peter Van de Veire.

Weldra worden bijkomende artiesten bekend gemaakt, maar profiteer nu reeds van de ‘limited Early Birthday-ticket’ en reserveer je ticket via www.teleticketservice.com aan de voorlopige jubileum feestprijs van 29 €.

Voor meer info: www.the90s.be

Related posts:

  1. Rammstein op donderdag 8 maart 2012 in Sportpaleis Antwerpen
  2. Il Divo en Orchestra op donderdag 29 maart live in het Sportpaleis
  3. Anouk op 24 maart in Sportpaleis
  4. Extra ‘Milk Inc. 15′ zaterdag 1 oktober in het Antwerps Sportpaleis
  5. Apassionata ‘Vrienden Voor Het Leven’ op zaterdag 9 en zondag 10 februari 2013 in Sportpaleis