Birdy Nam Nam op vrijdag 4 mei in Ancienne Belgique

Birdy Nam Nam op vrijdag 4 mei in Ancienne Belgique

Dinsdag, 24 januari 2012 - 22u40

In 2009 laat ‘Manual For Successful Rioting’ de muziekwereld even daveren op haar grondvesten. Nu bevestigt Birdy Nam Nam zijn status met opvolger ‘Defiant Order’. Zoals verwacht weten Crazy B, Pone, Need en Lil’Mike opnieuw te verrassen met hun derde langspeler.

De vier meesters der draaitafels doen beroep op Para One voor de productie met als resultaat een heerlijk onstuimige muziekmix ; een ware genreverzameling doordrenkt van hip hop, R&B, house en US techno. BBN reageert zich niet langer af op de muziek, maar maakt er een ware obsessie van. Ze leveren opnieuw een zeldzame en gedurfde plaat af, volledig passend in hun vernieuwende parcours. Hun eerste langspeler verschijnt in 2005. Na het buitengewone succes van hun tweede album “Manual For Successful Rioting” en boeiende samenwerkingen met Yuksek en Justice, blijft het viertal zich profileren als onweerstaanbare, hoogbegaafde technici. Ze ruimen alle clichés uit de weg en stijgen boven genres uit door hun manier van werken. Ze zien hun draaitafels als volwaardige instrumenten en slagen er ook effectief in om ongelofelijke beats en samples uit hun vinyls te toveren. Eind deze week maken ze mooi weer op les Transardentes. Een avond om naar uit te kijken, want vooral live komt Birdy Nam Nam volledig tot zijn in recht al zijn dimensies. Op vrijdag 4 mei staat het jolige gezelschap in de Ancienne Belgique en als we terugkijken naar hun festivalpassages en vorige zaalconcerten, waaronder een legendarische set in de AB in 2010, kunnen we ons opnieuw verwachten aan een zot en eclectisch feestje. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 27 januari om 11u.

TICKETVERKOOP   
   
Start ticketverkoop: Vrijdag 27 januari om 11.00 uur

Tickets via de Ancienne Belgique: 02 548 24 24 of www.abconcerts.be & via Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be

Ticketprijs: (excl. servicekosten): 22 euro

Related posts:

  1. Michael Franti & Spearhead op vrijdag 21 oktober in Ancienne Belgique
  2. The Straits op vrijdag 28 oktober in de Ancienne Belgique
  3. Erasure op 9 November in Ancienne Belgique
  4. Extra concert van Black Box Revelation in Ancienne Belgique
  5. Mastodon live in Ancienne Belgique op 19 januari