Kato wordt geremixed

Kato wordt geremixed

Maandag, 23 januari 2012 - 18u46

De voorbije weken hebben twee gerenommeerde producers Kato’s hitsingle Flamingo onder handen genomen en er enkele remixen van gemaakt. De resultaten zijn nu uitgebracht als singles op iTunes.

Ruff & Jam is het alter ego van Jean-Marie Moens & Luke Mourinet, een Belgisch producers-, schrijvers en remixersduo dat eerder al werkte voor o.m. Kylie Minogue, The Killers, Robbie Williams, Amy Winehouse en recent in eigen land Geike Arnaert.

Lick My Click is het alter ego van producer Bart D'Haese. Na enkele jaren Vlaamse podia te hebben afgeschuimd met een straffe live act, legt Bart zich de laatste tijd liever toe op zijn eerste grote liefde: studiowerk. Hij houdt zich vooral bezig met remixes en producties voor andere artiesten. Alle genres passeren de revue, maar Barts voorkeur gaat vooral uit naar vette pompende electrobeats met de nodige bleeps. Zijn stijl omschrijft hijzelf het liefst als 'commercieel alternatief en alternatief commercieel'. Hij werkt hoofdzakelijk alleen, maar voor sommige producties werkt hij samen met enkele verwante zielen onder de naam Beat Shop Boys.

Koop hier de Ruff & Jam versie van 'Flaming' op iTunes.
Koop hier de Lick My Click versie
van 'Flaming' op iTunes.

Op 13 januari jongstleden bracht Kato haar nieuwe single 'Break Out' uit die je dezer dagen op jouw nationale radio kan horen.

Meer info: www.katomusic.be

Related posts:

  1. Kato breekt uit met nieuwe single
  2. Kato staat op één in iTunes hitlijst
  3. Kato zingt vanavond met Arid in ‘De Laatste Show’
  4. Kato op vijf in Ultratop met ‘Flamingo’ na slechts 2 dagen verkoop
  5. Kato maakt tracklist ‘Flamingo’ bekend