Port Of Antwerp nodigt 14 000 basketfans uit voor kwartfinale Beker van België in Sportpaleis

Port Of Antwerp nodigt 14 000 basketfans uit voor kwartfinale Beker van België in Sportpaleis

Woensdag, 18 januari 2012 - 20u26

Port of Antwerp nodigt 14.000 basketfans uit in het Sportpaleis voor de kwartfinalewedstrijd Port of Antwerp Giants - Charleroi in het kader van de Beker van België. Toegangskaarten voor deze wedstrijd ‘in NBA-sfeer’ zijn gratis en kunnen vanaf 3 februari worden verkregen via inschrijving op www.sportpaleis.be/giants.

Port of Antwerp Giants speelt zijn heenwedstrijd in de kwartfinale van de Beker van België tegen en in Charleroi op woensdag 8 februari. De terugwedstrijd vindt een week later plaats, niet in de Lotto Arena maar in het Sportpaleis. De ploeg en zijn sponsor Port of Antwerp willen zo vele duizenden basketliefhebbers verwelkomen op deze wedstrijd tegen de landskampioen.

Het is niet voor het eerst dat de Antwerpse ploeg zoveel mogelijk basketfans in het Sportpaleis bijeen probeert te krijgen voor een bepalende wedstrijd in de bakermat van de Belgische basketsport. In 2010 wisselde de club de Lotto Arena in voor de grootste evenementenzaal van het land voor de halve finale in de play-offs tegen Luik. Circa 13.000 basketfans zorgden toen voor een Belgisch bezoekersrecord. Drie jaar daarvoor al hadden iets meer dan 11.000 toeschouwers de Giants in het Sportpaleis aangemoedigd tijdens hun Europese match tegen Fribourg.

Dankzij het nieuwe en grotere balkon in het Sportpaleis kan Port of Antwerp Giants het bezoekersrecord nog scherper stellen. Voor het team uit de havenstad primeert echter dat alles op alles wordt gezet om door te stoten naar de halve finales tegen Bergen en zo al te dromen van de finalewedstrijd die op paasmaandag 9 april in de Lotto Arena gespeeld zal worden. Port of Antwerp Giants rekent op 15 februari alvast op de steun van een volledig gevuld Sportpaleis.

Belangstellenden kunnen zich vrijdag 3 februari vanaf 9.00 uur (en dit tot zolang de voorraad strekt; bij de vorige Sportpaleiswedstrijd waren de beschikbare plaatsen in minder dan 24 uur opgevraagd) inschrijven via www.sportpaleis.be/giants en ontvangen dan een link voor de download van hun gratis toegangskaarten. Er kunnen per persoon maximaal 6 plaatsen gereserveerd worden.

Related posts:

  1. Apassionata ‘Vrienden Voor Het Leven’ op zaterdag 9 en zondag 10 februari 2013 in Sportpaleis
  2. Sportpaleis gebeiteld bij wereldtop
  3. Sportpaleis bijna gerenoveerd
  4. Derde ‘Urbanus Zelf!’ show in Antwerps Sportpaleis op vrijdag 23 december
  5. Sportpaleis krijgt nieuw balkon; eerste fase gestart van grondige binnenrenovatie