Coldplay veilt gesigneerde platina plaat voor Music for life

Coldplay veilt gesigneerde platina plaat voor Music for life

Maandag, 19 december 2011 - 10u07

De Britste rockgroep Coldplay zal de platina plaat, die ze gisteren in Antwerpen overhandigd kregen voor hun nieuwste album Mylo Xyloto, veilen voor Music for life. De plaat is gesigneerd door alle leden van Coldplay. Gisteren net na 18 uur sprak Siska Schoeters via een videoverbinding met Chris Martin en Jon Buckland van Coldplay.

De topband speelde gisterenavond in het Sportpaleis in Antwerpen. Toen Siska vroeg wat de heren van Coldplay van Music for life vinden, antwoordde Chris: “Incredible! Well Done…” Hij wenste de Glazen Huisbewoners dan ook veel succes met de actie. In ruil voor het veilen van hun platina plaat, mocht Coldplay een verzoeknummer aanvragen. Het werd Pumped Up Kicks van Foster The People.

Herbekijk het interview van Siska met Chris en Jon van Coldplay op www.stubru.be

Related posts:

  1. Meteen platina voor Coldplay met nieuwe album Mylo Xyloto
  2. Life Is Music 2011 volume 2 is nu verkrijgbaar
  3. Klara steunt Music for Life met benefietuitzending op 23 december
  4. Coldplay maakt artwork nieuwe album bekend
  5. Spelen met Sofie for life brengt meer dan 26 000 euro op voor Music for life