Peeters kiest voor Peeters in 1000 klassiekers startshow

Peeters kiest voor Peeters in 1000 klassiekers startshow

Vrijdag, 25 november 2011 - 19u48

Om klokslag 13.30 uur vrijdagnamiddag gaf Vlaams minister-president Kris Peeters met een druk op de knop het startschot voor de stemming van 1000 klassiekers.

Hij stuurde samen met zangers Günther Neefs en Willy Sommers de stem-bus van Radio 2 op weg naar verschillende Vlaamse steden om stemmen te ronselen voor de eindejaarslijst van Radio 2. Luisteraars kunnen vanaf vandaag stemmen voor de beste 1000 klassiekers van de voorbije zestig jaar via de website van Radio 2.

De favoriet van Kris Peeters

Voor Kris Peeters is het liedje Ik wil je (nooit meer kwijt) van zijn naamgenoot Bart Peeters zijn favoriete klassieker. “ Telkens ik Bart zie, zegt hij nonkel tegen mij en vertelt hoe jammer hij het vindt dat we geen familie zijn! Iedereen denkt dat we familie zijn, maar dat is niet zo. Ik vind zijn muziek wel echt goed, sterke teksten ook. ”

Welk liedje stemmen de luisteraars dit keer naar de top? Dat wordt duidelijk vanaf 26 december wanneer Radio 2 1000 klassiekers uitzendt.

Stemmen kan vanaf 25 november via radio2.be of via de speciale „stem-bus‟ die doorheen Vlaanderen rijdt met presentator David Van Ooteghem, een oldtimer uit 1967.

Meer info: www.radio2.be

Related posts:

  1. Minister-president Kris Peeters opent stemming van eindejaarstop 1000 klassiekers op Radio 2
  2. Vanavond op Radio 2: Bart Peeters vertelt exclusief over adempauze in ‘Het Muziekcafé’
  3. Muzikale adempauze voor Bart Peeters
  4. Peeters fluit Lieten terug
  5. Vijf dagen lang knallende hits bij Radio 2