Scorpions maakt 'Comeback'

Scorpions maakt 'Comeback'

Donderdag, 24 november 2011 - 19u53

Kondigden de Duitse rockers SCORPIONS hun afscheid aan bij de release van het album “Sting In The Tail” en start van een zeer uitgebreide wereldtournee om van alle fans afscheid te nemen, kunnen ze het rocken toch niet laten en doken zij onlangs opnieuw de studio in om nieuwe tracks op te nemen..

Samen met enkele van hun grootste klassiekers als “Rock You Like A Hurricane”, “Wind Of Change” en “Still Loving You” staan nummers als “Tainted Love”, “Ruby Tuesday” en “Children Of The Revolution” in een Scorpions interpretatie op het nieuwe album “COMEBLACK”. Nu in stores! Meer info vind je in het officiële persbericht onder, de rocking “Comeblack Medley” video kan je hier zien.

Nu zaterdag concerteert de legendarische rockband voor de laatste keer in Vorst Nationaal. Deze show is al enkele weken compleet uitverkocht. Geen paniek! Uw allerlaatste kans om echt en voor eeuwig en altijd afscheid te nemen van Scorpions op een Belgische buhne vindt plaats op vrijdag 1 juni in het Sportpaleis te Antwerpen. Tickets en info via www.teleticketservice.com

Related posts:

  1. De comeback van Iwein Segers
  2. Q maakt de grootste wegwijzer van het land
  3. Kato maakt tracklist ‘Flamingo’ bekend
  4. Crammerock maakt zich op voor 11 000 bezoekers op zaterdag 3 september
  5. Q-music maakt nieuwe namen bekend voor 10 jaar Q