'Ornelis & Marcske Showtime' op Q-music

'Ornelis & Marcske Showtime' op Q-music

Woensdag, 16 november 2011 - 16u06

Morgen, donderdag 17 november, presenteert Marcske van FC De Kampioenen samen met Sven Ornelis de ochtendshow op Q-music. Marcske vervangt éénmalig Kürt Rogiers die er morgen onverwacht niet bij kan zijn omdat hij ochtendopnames heeft voor de tv-serie Danni Lowinski.

Sven Ornelis moest vanmorgen halsoverkop op zoek naar een waardige vervanger voor Kürt. Hij zocht iemand met dezelfde kwaliteiten als Kürt: topacteur en sexy man mét een pak radio-ervaring.  Luisteraar Sylvio suggereerde meteen Marcske van FC De Kampioenen.  Hij vond Marcske als acteur in een populair TV-programma, Vlaams sekssymbool en presentator op Radio Hallo!, de geknipte figuur voor de Q-ochtendshow.

Acteur Herman Verbruggen, die de rol van Marcske speelt in FC De Kampioenen, was meteen enthousiast. Nadat hij opvang voor de kinderen geregeld had, bevestigde hij dat hij graag voor één keer de plaats inneemt van Kürt Rogiers.  Morgen hoor je dus tussen 6 en 9u eenmalig ‘Ornelis & Marcske Showtime’ op Q-music.

Ornelis & Marcske Showtime, donderdag 17 november van 6 tot 9u op Q-music

Related posts:

  1. Ornelis & Rogiers delen vandaag Foute Cd’s uit
  2. Sven Ornelis wandelt naar het werk
  3. Das Pop Vrijdag, elke week bij Ornelis & Rogiers
  4. Ornelis & Rogiers hebben de langste!
  5. Ornelis en Rogiers gaan op zoek naar een sidechick