Studio Brussel wordt Studio Brusselle

Studio Brussel wordt Studio Brusselle

Woensdag, 9 november 2011 - 17u01

Op vrijdag 11 november is het Nationale Vrouwendag en daarom verandert Studio Brussel die dag in Studio Brusselle. Onder het motto Wife is music draaien de vrouwelijke Studio Brussel-presentatoren tussen 7 en 19 uur alleen maar muziek, gezongen door vrouwen, en gaan ze op zoek naar de topwijven van 2011. ’s Avonds is er de Top Wijftig van de strafste vrouwelijke artiesten.

Topwijven en kutmuziek

Op Nationale Vrouwendag maken de mooiste vrouwenstemmen van Studio Brussel een hele dag radio. En dat betekent een hele dag kutmuziek, muziek gemaakt door vrouwen. Tussen 7 en 19 uur gaan de presentatoren op zoek naar de elf topwijven van Studio Brusselle. Is Astrid Bryan het Meest Glamoureuze Wijf? Verkiezen de luisteraars Joke Devynck tot het Meest Dramatische Wijf en wordt Selah Sue verkozen tot het Coolste Wijf van 2011? Via stubru.be kunnen luisteraars stemmen voor het Slimste Wijf, het Grappigste Wijf, het Politiekste Wijf en nog veel meer. Volgende presentatoren onthullen het allemaal.

07-10 uur: Siska Schoeters en Leen De Ridder
10-13 uur: Kirsten Lemaire en Roos Van Acker
13-16 uur: Sofie Lemaire en Linde Merckpoel
16-19 uur: An Lemmens en Ilse Liebens

Top Wijftig

Van 19 tot 23 uur praten Ayco Duyster en Lisa Smolders de Top Wijftig aan elkaar, de top vijftig van de strafste vrouwen uit de muziekgeschiedenis. Zullen, zoals vorig jaar het geval was, Anouk, Janis Joplin en PJ Harvey de lijst aanvoeren? En op welke plaats zal Selah Sue, die vorig jaar nog op de 31e plaats strandde, dit jaar eindigen?

Kutfeestje

Vanaf 23 uur ruimen de Studio Brussel-presentatoren plaats voor een stevig kutfeestje op de radio. Tot 2 uur ’s nachts draaien achtereenvolgens Raving George (elektro), Lady S (hiphop & R&B), Foxy Lady & Mc Elvee (drum&bass), Leesa (techhouse), D’Stephanie (house) en Harmony (dubstep)

Stemmen voor de Top Wijftig en de verkiezing van de topwijven van 2011 kan via www.stubru.be

Related posts:

  1. Studio Brussel presenteert Born in the 80s
  2. Studio Brussel brengt hulde aan overleden artiesten in R.I.P. 50
  3. De zomer van Studio Brussel
  4. Studio Brussel over generatie born in the 80s
  5. dEUS roept hulp in van Studio Brussel-luisteraars