Frankie Cocozza is door producers uit 'The X Factor' geband

Frankie Cocozza is door producers uit 'The X Factor' geband

Dinsdag, 8 november 2011 - 15u41

De rebel van 'The X Factor' dit jaar neemt niet langer deel aan de competitie. De 18-jarige werd door de producers geweerd. De makers en mentor Gary Barlow konden zijn nachtelijke escapades niet meer toelaten. Hierdoor eindigt het X Factor avontuur van Frankie Cocozza.

In een statement wilde Cocozza zijn excuses aanbieden aan zijn mentor, mede-kandidaten en aan iedereen die op hem stemde. Hij verklaarde dat zijn leven tijdens de show niet meer hetzelfde was, en hij zich hiermee niet kon verzoenen. Daardoor heeft hij  enkele competitieregels overtreden.

Wat er nu met de competitie volgend weekend gaat gebeuren, is nog niet geweten.

Related posts:

  1. ‘The X Factor USA’: Wie stoot door naar de volgende ronde
  2. The X Factor: de juryleden
  3. Amy Winehouse overleden
  4. Marco Borsato’s fanclubdag gaat niet door
  5. ‘The X Factor’: 4 acts verlaten de show na eerste live uitzending