Conrad Murray is schuldig aan onvrijwillige doodslag op Michael Jackson

Conrad Murray is schuldig aan onvrijwillige doodslag op Michael Jackson

Maandag, 7 november 2011 - 23u24

Conrad Murray, de lijfarts van Michael Jackson, is schuldig bevonden aan onvrijwillige doodslag op de wereldster! Het verdict voor de lijfarts werd met gejuich onthaald buiten de rechtbank in Los Angeles.

Het proces duurde in totaal zes weken. En helemaal afgelopen is het nog niet, want op 29 november wordt de strafmaat pas uitgesproken. Conrad Murray riskeert tot vier jaar cel. Al is de kans miniem dat hij dat ook werkelijk in een staats gevangenis moet uitzitten. Door een nieuwe Amerikaanse wet, kan Murray zijn straf ook lopen in een luxueuze 'country side' club, aldus de Amerikaanse media.

Related posts:

  1. Wereld herdenkt Michael Jackson
  2. Speel mee en ontmoet de familie van Michael Jackson in Londen
  3. Michael Jackson op één in Top 88 van MNM
  4. Lunch!: Alex Brenninkmeijer pleit voor onafhankelijke Mediaombudsman
  5. David Guetta maakt tracklist van zijn nieuwe album ‘Nothing But The Beat’ bekend