Q-dj’s maken zelf themasong 10 jaar Q

Q-dj’s maken zelf themasong 10 jaar Q

Woensdag, 12 oktober 2011 - 14u01

Q-dj’s Jolien Roets, Rik Boey en Vincent Vangeel hebben samen de themasong gemaakt voor 10 jaar Q. “Thanks To You” is na “A New Day” de tweede single van August en werd vanmorgen voorgesteld in de ochtendshow van Ornelis & Rogiers.

Samen met producer Hans Francken kropen Jolien, Rik en Vincent de studio in om samen een nieuw lied voor 10 jaar Q in elkaar te steken. Jolien Roets: ‘We hadden niet verwacht dat er zo snel een vervolg aan ons muzikaal avontuurtje zou komen. Maar met ons drietjes de studio induiken is altijd tof (lacht). Er is een heel goeie harmonie tussen ons en we kijken er naar uit om het nummer de eerste keer live te kunnen brengen!’.

2BE zendt marathonuitzending 10 jaar Q integraal uit
Het nummer zal dienst doen als themasong voor 10 jaar Q, een ongehoord radio-experiment op 12 november, waarbij 10 uur lang alle liedjes door de artiesten zelf zullen gebracht worden.  10 jaar Q is van 11.00 tot 21.00 live te horen op Q-music en wordt integraal uitgezonden op 2BE.

Related posts:

  1. 1,5 miljoen luisteraars maken zich klaar voor Foute Dag
  2. ‘She Goes Nana’ favoriete nana-meezinger van de Q-luisteraars
  3. James Morrison, Katy B, … live op 10 jaar Q
  4. Jolien Roets wint idoolwedstrijd voor de Q-dj’s bij Ornelis & Rogiers
  5. De Nana 69 op de Nanationale Feestdag op Q