Hitwonder James Morrison komt op 9 maart naar de Ancienne Belgique

Hitwonder James Morrison komt op 9 maart naar de Ancienne Belgique

Maandag, 10 oktober 2011 - 15u31

27 is hij, maar dit Engelse wonder met zijn overdonderende stem heeft nu al bewezen dat hij veel in zijn mars heeft.

In 2006 baant de singer-songwriter zonder veel poespas zijn weg naar de top van de internationale hitparade met zijn eerste album « Undiscovered ». Single « You Give Me Something » wordt een groots succes. Ook opvolgers « Wonderful World » en « The Piece Don’t Fit Anymore » kunnen op veel bijval rekenen. Met 2 miljoen verkochte albums wordt James Morrison de best verkopende artiest in Engeland in 2007. Bovendien sleept hij drie Brit Award nominaties in de wacht en verzilvert hij die voor Best British Male Solo Artist.

Concerten, tours en samenwerkingen (met o.a Corinne Bailey Rae, John Mayer, Cat Stevens, Jason Mraz,…) volgen elkaar op. Zijn talent zorgt voor de rest. Met de soulvolle romantische ballades van zijn tweede album « Songs For You, Truths For Me » (2008) bereikt hij bijna de volkomenheid. « Broken Strings », het duet met Nelly Furtado, is een voorbeeld van het perfecte popnummer. In 2010 werkt hij met nieuwe energie werkt hij aan zijn derde album. Op « The Awakening » horen we een artiest, gesterkt door zijn leeftijd, die perfect weet waar hij mee bezig is.  

James Morrison schotelt ons dertien volwassen nummers voor, authentiek en fris. En zo breit hij een mooi vervolg op zijn succesverhaal. Op vrijdag 9 maart komt James Morrison naar de Ancienne Belgique. De voorverkoop voor dit concert start komende vrijdag 14 oktober om 11u via www.abconcerts.be of www.proximusgoformusic.be

Related posts:

  1. James Blake op 21 november in Ancienne Belgique
  2. Jamie Woon komt op 21 december naar de Ancienne Belgique
  3. Doe mee en maak kans om James Morrison te fotograferen in Londen
  4. Wilco op 2 maart in Ancienne Belgique
  5. Kaiser Chiefs kondigen dubbelconcert aan op 6 en 7 november in Ancienne Belgique