Studio Brussel presenteert Born in the 80s

Studio Brussel presenteert Born in the 80s

Woensdag, 5 oktober 2011 - 16u15

Onder het motto Born in the 80s staat Studio Brussel op donderdag 6 oktober een hele dag in het teken van de 80s. ’s Ochtends maken Tomas De Soete en Linde Merckpoel de resultaten bekend van een grootschalige enquête naar de generatie die geboren is in de jaren tachtig en ’s avonds discussieert Sam De Bruyn met de luisteraars over wat die generatie gelukkig maakt. Ook alle muziek komt donderdag uit de 80s.

Studio Brussel peilt naar het geluk van de generatie born in the 80s, en laat hen een dag lang muziek kiezen, die ook geboren is in dat decennium. Wat leeft er bij de generatie die geboren werd in de 80s? Studio Brussel zocht het uit en laat het resultaat op donderdag 6 oktober los op de luisteraars in Born in the 80s. Een overzicht.

ALLE RESULTATEN IN TOMAS STAAT OP
In Tomas staat op maken Tomas De Soete en Linde Merckpoel de resultaten bekend van een grootschalige enquête met en over de generatie geboren in de 80s, de zogenaamde Generatie Y. Wie zijn ze? En wat houdt hen bezig? Tomas en Linde hebben het erover met Joeri Van den Bergh van onderzoeksbureau InSites Consulting, dat het onderzoek uitvoerde voor Studio Brussel en DVV. Van Belleghem schetst een beeld van de Born in the 80s-generatie en licht de opvallendste resultaten uit het onderzoek.

LUISTERAARS DISCUSSIËREN IN SOUND OF SAM
In Sound of Sam gaat Sam De Bruyn, zelf een kind van de jaren ’80, op zoek naar wat de generatie die geboren werd in de 80s gelukkig of net ongelukkig maakt. Zijn ze tevreden met hun financiële situatie? Wat drijft hen om hun ouders te verlaten en zelf een ‘nest’ te stichten? En worden hun hooggespannen verwachtingen op professioneel vlak ingelost? Sam praat met een panel jongeren born in the 80s, vergelijkt met vorige generaties en andere culturen en gaat de discussie aan met de luisteraars.

DE HELE DAG MUZIEK UIT DE 80S
Life is music en daarom vraag Studio Brussel zich af wat de niet zijn als ook muziek geen bijzonder plaatsje kreeg op de Born in the 80s-dag. Op 6 oktober draait Studio Brussel van 6.00 uur ’s ochtends tot middernacht enkel platen uit de 80s. Welke nummers gedraaid worden, beslissen de luisteraars die geboren zijn in de jaren tachtig en waar het die dag om draait. Zij kunnen hun favoriete nummers uit de 80s doorgeven via Stubru.be.

OOK BORN IN THE 80S
Ook Studio Brussel heeft heel wat kinderen van de jaren tachtig onder zijn presentatoren. In volgend filmpje vertellen Linde, Bram, Siska en Sofie welke plaat uit de 80s zij zouden aanvragen.

Related posts:

  1. Tom Boonen presenteert eenmalig een eigen programma op Studio Brussel
  2. dEUS roept hulp in van Studio Brussel-luisteraars
  3. De zomer van Studio Brussel
  4. Studio Brussel praat met StuBeu
  5. Discobar Galaxie terug op Studio Brussel