Wine Lauwers is de nieuwe sidechick van Ornelis & Rogiers

Wine Lauwers is de nieuwe sidechick van Ornelis & Rogiers

Vrijdag, 23 september 2011 - 11u17

Vanochtend maakten Ornelis en Rogiers bekend wie hun nieuwe sidechick wordt: Wine Lauwers uit Borgerhout. Wine haalt het hiermee van 800 andere sollicitanten.

De zoektocht

Zes weken geleden startten Sven en Kürt hun zoektocht naar een nieuwe collega. Honderden meisjes solliciteerden via de website of gingen langs de sollicitatiebus in verschillende Vlaamse steden. Hieruit werd een 30-tal meisjes geselecteerd die verschillende praktische radiotests ondergingen. Vorige week maandag maakten Sven en Kürt de drie geselecteerde meisjes bekend, die elk drie dagen samen met hen de ochtendshow op Q-music mochten presenteren.

De finale

Wine Lauwers, Sharon Van Dyck en Babette Moonen gaven de voorbije twee weken het beste van zichzelf aan de zijde van Sven en Kürt. Ze draaiden volwaardig mee in het ochtendteam, namen de kranten door, interviewden BV’s en lazen het verkeer.

Vanochtend, in een extra lange uitzending, maakten Sven en Kürt bekend met wie ze voortaan samen de ochtendshow zullen presenteren. De gelukkige werd Wine Lauwers. Toen ze rond 9.45 eindelijk het nieuws bekend maakten, was ze door het dolle heen.

Wine Lauwers: ‘Voor mij is het een droomjob, om de luisteraars van Q vanaf nu elke ochtend te kunnen wakker maken. Ik ben dolgelukkig en kijk enorm uit naar de samenwerking met deze twee nieuwe mannen in mijn leven.’

Sven Ornelis: ‘Het was voor ons een heel moeilijke keuze tussen drie ijzersterke kandidaten, maar uiteindelijk hebben de stemmen van de luisteraars en de punten van de jury samen de doorslag gegeven. We staan hier allemaal 100% achter en kijken er naar uit om met Wine samen te werken.’

De nieuwe sidechick is: Wine Lauwers

Wine Lauwers is 26 en woont in Borgerhout. Ze heeft communicatiewetenschappen en tv- en radiojournalistiek gestudeerd. Ze zingt, kookt en leest graag.

Sven Ornelis: ‘Aangezien het om een serieuze job gaat, zal Wine al meteen vanaf maandag meedraaien en volwaardig lid worden van ons ochtendteam. Dus vanaf nu worden onze luisteraars niet enkel met ons, maar ook met een vrouw wakker!’

Foto: Q-Music

Related posts:

  1. Ornelis en Rogiers gaan op zoek naar een sidechick
  2. Ornelis en Rogiers doorkruisen Vlaanderen op zoek naar een sidechick
  3. Das Pop Vrijdag, elke week bij Ornelis & Rogiers
  4. Ornelis & Rogiers hebben de langste!
  5. Sven Ornelis wandelt naar het werk