Studio Brussel praat met StuBeu

Studio Brussel praat met StuBeu

Woensdag, 21 september 2011 - 11u17

Studio Brussel heeft dinsdag een beheerders van de Facebookgroep StuBeu uitgenodigd. Die groep werd enkele weken geleden opgericht door boze Stu Bru luisteraars van en heeft intussen meer dan 15.000 leden.

De Facebookgroep werd in het leven geroepen door luisteraars die vinden dat Studio Brussel te veel inzet op het vergroten van het marktaandeel. Dat zou ten koste gaan van de kwaliteit van de radiozender. Op de StuBeu pagina wordt de jongerenzender van de openbare omroep omschreven als "een zoveelste zielloze hitradio, een meeloper".

Studio Brussel nodigde dinsdagavond een delegatie van de groep uit. "De standpunten van beide partijen zijn nu al in het lang en het breed aan bod gekomen in de media", zegt woordvoerder Björn Verdoodt.

"Daarom leek het ons geen slecht idee om eens rond de tafel te gaan zitten voor een echt gesprek. De VRT luistert naar het verhaal van StuBeu, maar geeft ook zijn eigen visie. We zien wel wat het oplevert."

Achteraf kwam volgend bericht op de StuBeu Facebook. "Net terug van Studio Brussel. Langs deze weg willen we Luc Tirez (hoofd muziekredactie) en Jan Van Biesen (nethoofd) nog eens bedanken voor de interessante uiteenzetting, het luisterend oor én de antwoorden. Jullie talrijke commentaren bleven achter op de vierde verdieping van VRT. "

Related posts:

  1. Facebook-groep Stubeu groot succes
  2. Na Stubeu is er nu Stubru Plagieert
  3. dEUS roept hulp in van Studio Brussel-luisteraars
  4. Tom Boonen presenteert eenmalig een eigen programma op Studio Brussel
  5. De zomer van Studio Brussel