Binnenkort in het Kursaal van Oostende

Binnenkort in het Kursaal van Oostende

Donderdag, 8 september 2011 - 16u08

Nu de herfst nadert, is het altijd gezellig om naar een concert of ander evenement te gaan. Daarom Media-Corner geeft je een overzicht van wat er de komende maanden in het Kursaal van Oostende te doen is.

10 SEPTEMBER
MISS COAST BELGIUM
Miss Coast Belgium is een verkeizing welke over de jaren heen een sterke groei kende. Wat begon als een plaatselijke verkiezing aan onze mooi Belgische kust is uitgegroeid tot een groots event!

18 SEPTEMBER
CHRIS DE BURGH
De naam van Chris de Burgh wordt in één naam uitgesproken met zijn grootste hit "Lady in Red". Van deze single alleen werden er meer dan 8 miljoen verkocht. Iedere bezoeker mag zich verwachten aan een avond vol hits!

01 OKTOBER
FRANÇOIS GLORIEUX
François Glorieux maakte in 1956 een opgemerkt debuut in Kursaal Oostende. Nu, precies 55 jaar later, staat deze levende legende er terug met een groot orkest en tal van vrienden.

08 OKTOBER
DANA WINNER
Laatst verscheen Dana's album "Parels uit de Noordzee". Een schitterende en hartverwarmende luistertocht langs de mooiste liedjes van de Lage landen. Na een eerste theatertour kon een vervolg niet uitblijven. Een Must!

13 OKTOBER
HELLO DOLLY
"Hello Dolly!" is een smaakvolle productie, gebracht in het Nederlands, met een prachtig decor en kostuums, een heus showballet en groots opgezette scènes die je bijblijven.

15 OKTOBER
LIEBRECHT VANBECKEVOORT
Nationaal Orkest van België o.l.v. Walter Weller! Solist Liebrecht VanbeckevoortFranz Liszt: Pianoconcerto nr. 2 / Totentanz / Antonin Dvorak: Symfonie nr. 9 "Uit de nieuwe wereld"

21 OKTOBER
TROUWBEURS
Omdat je unieke momenten niet kan herhalen, brengen wij voor u alle trouwexperten en de laatste trends samen onder één dak zodat u zonder zorgen en moeite van uw huwelijk een droomhuwelijk maakt!

23 OKTOBER
OZARK HENRY
Ozark Henry is terug! Samen met pianist Didier Deruyter komt hij zijn nieuwe album Hvelreki voorstellen in Kursaal Oostende. Bekende hits als Sweet Instigator, Indian Summer en Word Up passeren ook de revue.

27 OKTOBER
DE MOOISTE MELODIEËN
Met 'De Mooiste Melodiëen van de Lage Landen' kiezen we opnieuw voor het beste wat Vlaanderen te bieden heeft op Nederlandstalig muzikaal vlak. Toppers als Free Souffriau, Udo,… prijken op de affiche.

28 OKTOBER
LEVEL 42
Level 42 beheerste de jaren '80. Met hun aanstekelijke jazzy funk, nauwe jeans en bijhorende puntschoenen zwaaiden ze de muzikale plak! Mis deze superformatie niet en geniet van een onvergetelijke show met tal van hits!

29 OKTOBER
CHIPPENDALES
Steeds weer vertroetelen de stoere, sexy Chippendales hun (voornamelijk vrouwelijk) publiek. En dat doen ze -met groot succes- al vele jaren op rij.

31 OKTOBER
WILLY SOMMERS
Bij sommige artiesten lijkt het heilige vuur nooit te doven. Willy Sommers mag zich zeker tot deze categorie rekenen. Met aanstekelijk enthousiasme zal Willy u verwelkomen op dit unieke jubileumconcert!

Meer info: www.kursaaloostende.be

Related posts:

  1. Binnenkort in het Kursaal van Oostende
  2. Nieuw in Kursaal Oostende: Willy Sommers
  3. François Glorieux wordt ontvangen door gouverneur Berx
  4. Oedipus/Bêt Noit in november in Kursaal Oostende
  5. Box Office Kursaal Oostende verhuist