Das Pop Vrijdag, elke week bij Ornelis & Rogiers

Das Pop Vrijdag, elke week bij Ornelis & Rogiers

Vrijdag, 2 september 2011 - 17u39

Das Pop brengt vanaf nu elke vrijdagochtend een cover bij Ornelis & Rogiers. Dat heeft Bent van Looy vanmorgen gezegd in de ochtendshow van Q-music. In Das Pop Vrijdag maken Bent & zijn bandleden elke vrijdag een eigen interpretatie van een hit. De luisteraars kunnen ook doorgeven welk nummer ze graag willen horen.

Das Pop Vrijdag

Afgelopen twee seizoenen gingen Roel VanVelzen en Stan Van Samang hen al voor met eigen versies van zowel Belgische als Vlaamse nummers. Vanaf nu neemt Das Pop het over.

Sven Ornelis: “We zijn blij dat we na 2 straffe artiesten zoals Stan en VanVelzen nu Das Pop kunnen uitnodigen op vrijdag. Ze waren heel enthousiast over ons voorstel en we zijn er van overtuigd dat de luisteraars dit ook zullen zijn!

Bent Van Looy: “We zijn heel blij om elke week een nummer te spelen dat de luisteraars ons voorstellen. Het is een serieuze uitdaging om telkens iets nieuw te maken, maar we kijken er met de hele band enorm naar uit!”.

Das Pop Vrijdag, vanaf 9 september elke vrijdag tijdens Ornelis & Rogiers Showtime op Q-music.

Related posts:

  1. Ornelis en Rogiers gaan op zoek naar een sidechick
  2. Ornelis & Rogiers hebben de langste!
  3. Ornelis & Rogiers delen vandaag Foute Cd’s uit
  4. Jolien Roets wint idoolwedstrijd voor de Q-dj’s bij Ornelis & Rogiers
  5. Ornelis en Rogiers doorkruisen Vlaanderen op zoek naar een sidechick