De Jeugd Van Tegenwoordig sluit Q-Beach House

De Jeugd Van Tegenwoordig sluit Q-Beach House

Woensdag, 24 augustus 2011 - 17u01

Deze zomer presenteerden de Q-DJ’s twee maanden live vanuit het Q-Beach House in Oostende. Na 672 uur live-radio, het eerste BK Gocart Race, een Saté voor een Idee met Ornelis & Rogiers en Flip Flop Fliday sluit het Beach House dit weekend af met een Sunset Party en de Summer Choice Top 100.

Zaterdag: Sunset Party

Zaterdag zullen de Q-DJ’s draaien op de Sunset Party en de Jeugd Van Tegenwoordig komt langs voor een optreden. Hiermee wordt de reeks Sunset-concerten met Milk Inc & de Idool-finalisten, Das Pop & Kate Ryan, Stan Van Samang & Roel VanVelzen op een gepaste manier afgesloten. Ook de thuisblijvers kunnen het optreden en de party live volgen via Q-music.be.

Zondag: Summer choice top 100

De afgelopen 2 maanden konden de Q-luisteraars in het Beach House elke dag een “Summer Choice” kiezen, hun favoriete zomernummer. Bjorn Verhoeven presenteert als afsluiter nu zondag tussen 15 & 22u live vanuit Oostende De Summer Choice Top 100, de hitlijst van de 100 populairste verzoeknummers.

Sunset Party met De Jeugd Van Tegenwoordig, zaterdag 27 augustus van 20u30 tot 22u30 aan het Q-Beach House.
De Summer Choice Top 100, zondag 28 augustus vanaf 15 uur op Q-music.

Related posts:

  1. Donderdag het eerste Sunset Concert aan het Q-Beach House
  2. Sunset Concert aan het Q-Beach House: Das Pop face to face met Kate Ryan
  3. Q-Beach House klaar voor 200 000 bezoekers
  4. Breng het strandgevoel naar boven met de nieuwe ‘Beach Party 2011′
  5. ‘She Goes Nana’ favoriete nana-meezinger van de Q-luisteraars