Ornelis en Rogiers gaan op zoek naar een sidechick

Ornelis en Rogiers gaan op zoek naar een sidechick

Maandag, 22 augustus 2011 - 10u55

Op maandag 28/08 gaat een nieuw seizoen van Ornelis & Rogiers Showtime van start. Vanaf vandaag gaan Sven & Kürt alvast op zoek naar een sidechick die samen met hen ochtendradio wil maken.

Ze doen dit niet met een gebruikelijke sollicitatieprocedure, maar via een actieve zoektocht onder de Q-luisteraars. Samen met Sven & Kürt beslissen de luisteraars op 23 september finaal wie hun nieuwe sidechick zal worden.

Contract bij Q-music

Sven Ornelis: ‘Het gaat dus om een serieuze job hé! De sidechick zal dus meteen na de finale meedraaien en volwaardig lid worden van ons ochtendteam. Alle vrouwen die goesting hebben om er samen met ons in te vliegen en knallende ochtendradio te maken, kunnen solliciteren. Straffe madammen die niet op hun mondje gevallen zijn en het Q-gevoel kunnen losmaken bij onze luisteraars, komen dus zeker in aanmerking!’

Solliciteren

Kandidaten kunnen solliciteren via de website door hun cv in te vullen en een kennismakingsfilmpje op te nemen. Daarnaast trekken Sven & Kürt ook vijf dagen de baan op om geïnteresseerden de kans te geven kennis met hen te maken en ter plekke te solliciteren.

Selectieprocedure

Op zaterdag 11/09 zullen een 30-tal kandidaten getest worden op hun radiovaardigheden. Op maandagochtend worden de drie finalisten bekend gemaakt. Zij zullen dan afwisselend samen met Sven en Kürt twee weken live ochtendradio maken.

Kürt Rogiers: ‘Op deze manier krijgen wij, maar ook onze luisteraars, de kans om uitgebreid met de dames kennis te maken zodat we samen op vrijdag 23 september kunnen beslissen met wie de luisteraars elke ochtend wakker willen worden.’

Ornelis & Rogiers Showtime vanaf maandag 29/08. Solliciteren als sidechick kan vanaf vandaag tot en met 9 september op q-music.be.

Related posts:

  1. Ornelis & Rogiers hebben de langste!
  2. Sven Ornelis wandelt naar het werk
  3. Ornelis & Rogiers delen vandaag Foute Cd’s uit
  4. Jolien Roets wint idoolwedstrijd voor de Q-dj’s bij Ornelis & Rogiers
  5. Zangwedstrijd voor Q-dj’s bij Ornelis & Rogiers