Qgroup erg tevreden met luistercijfers Q-music en JOE fm

Qgroup erg tevreden met luistercijfers Q-music en JOE fm

Donderdag, 18 augustus 2011 - 12u05

Deze ochtend heeft het CIM de luistercijfers voor de periode april-juni 2011 bekend gemaakt.

JOE fm groeit sterk en gaat van 6,3 naar 7,3% marktaandeel op de algemene doelgroep 12+. Op zijn kerndoelgroep van dertigers en veertigers stijgt JOE fm naar 10,4% marktaandeel. Een geweldig resultaat. Ook Q-music doet het erg goed en blijft met een marktaandeel van 15,5% stabiel op de algemene doelgroep 12+. Op zijn kerndoelgroep 18-44 jarigen blijft Q-msuic stevig marktleider met 23,8%.

Qgroup is bijzonder tevreden met deze resultaten. De strategie om met Q-music en JOE fm twee sterke merken te bouwen op de Vlaamse radiomarkt, werpt zijn vruchten af.

Wim Oosterlinck, programmadirecteur Q-music:
'We zijn erg tevreden met deze cijfers. We blijven hard werken om met Q-music voort te bouwen aan een sterke zender die een breed jongvolwassen publiek aanspreekt. We zijn trots en blij dat onze radio zo door de luisteraars geapprecieerd wordt. En ook voor het nieuwe seizoen staan we weer klaar met enkele fijne verrassingen.'

Tom Klerkx, programmadirecteur JOE fm:
'Het is zoals met het krijgen van een goed rapport. Positieve cijfers werken altijd stimulerend en motivere,d. Dat steeds meer mensen steeds langer naar JOE luisteren, is voor ons een leuke bevestiging dat onze combinatie van veel herkenbare hits met vertrouwde DJ-stemmen, wordt geapprecieerd.'

Related posts:

  1. CIM-luisteronderzoek: Q-music grootste stijger
  2. CIM-radiogolf: MNM sterkste groeier in radiolandschap [Update 17.20 uur]
  3. CIM-radiocijfers: VRT-radio verstevigt positie
  4. Sunrise Avenue live in The Qube van Q-music
  5. Dr. Alban, Alana Dante en Vengaboys op Foute Party van Q-music