Binnenkort in het Kursaal van Oostende

Binnenkort in het Kursaal van Oostende

Vrijdag, 5 augustus 2011 - 11u03

Nu het zomer is, draait de evenementensector op volle toeren. Media-Corner geeft je een overzicht van wat er de komende maanden in het Kursaal van Oostende geprogrammeerd staat.

NOG SLECHTS TOT 14 AUGUSTUS
MAMMA MIA!
De meest succesvolle musical allertijden komt naar Oostende. De zomer van 2011 wordt de zomer van MAMMA MIA! en van feel good vibes.

NOG TOT 4 SEPTEMBER
FC DE KAMPIOENEN AAN ZEE
Vanaf 4 juli is de expo FC De Kampioenen aan Zee, met nog meer interactie en animatie voor jong en oud, de hele zomervakantie lang te bezoeken in Kursaal Oostende. De plezantste expo van het land, ge moogt gerust zijn!
 
14 AUGUSTUS
CHERRY MOON
Eén van de meest legendarische zomerparties is terug in 2011 in Kursaal Oostende
 
19-20-21 AUGUSTUS – nog enkele tickets!
HANS TEEUWEN
Hans Teeuwen is terug! In 2004 stond Hans voor het laatst als cabaretier op het podium met zijn one-man-show "Industry of Love". Vanaf maart 2011 start Hans met zijn fonkelnieuwe voorstelling "Spiksplinter"!
 
29 AUGUSTUS
DREAMPARTY
De tweede editie van de kids party bij uitstek in Oostende belooft alvast terug een sfeervol feestje te worden.
 
06 SEPTEMBER
DAVID ALLEN
Een uniek seminar met productiviteits goeroe David Allen. Een dag gevuld met tips om de persoonlijke effectiviteit en efficiëntie te verbeteren.
 
10 SEPTEMBER
MISS COAST BELGIUM
Miss Coast Belgium is een verkeizing welke over de jaren heen een sterke groei kende. Wat begon als een plaatselijke verkiezing aan onze mooi Belgische kust is uitgegroeid tot een groots event!
 
18 SEPTEMBER
CHRIS DE BURGH
De naam van Chris de Burgh wordt in één naam uitgesproken met zijn grootste hit "Lady in Red". Van deze single alleen werden er meer dan 8 miljoen verkocht. Iedere bezoeker mag zich verwachten aan een avond vol hits!
 
24 SEPTEMBER
ROCK 'N ROLL COMEDY DAY II
In navolging van de uitverkochte eerste editie van Rock 'n Roll Comedy Day komen we terug met de volgende sterren: Alex Agnew, Xander De Rycke, …

Voor tickets en info: www.kursaaloostende.be

Related posts:

  1. Box Office Kursaal Oostende verhuist
  2. Nieuw in Kursaal Oostende: Willy Sommers
  3. Mamma Mia verkocht al meer dan 25 000 tickets
  4. Oedipus/Bêt Noit in november in Kursaal Oostende
  5. Nieuw in Kursaal van Oostende: Hans Liberg