Bush live in Trix in Antwerpen op 18 november

Bush live in Trix in Antwerpen op 18 november

Dinsdag, 2 augustus 2011 - 17u43

Maar liefst tien jaar stilte hebben ze erop zitten. In 2010 waren er plots geruchten over een nieuw album, en die worden nu bevestigd! ‘The Sea of Memories’ is voorzien voor september van dit jaar.

Gavin Rossdale en co willen niet zomaar een kopie zijn van Bush van de jaren 90. ‘The Sea of Memories’ draagt nog steeds het handelsmerk van het gekende Bush, maar we horen meer stevige gitaren, hypnotiserende beats en sublieme teksten. Multi-platinumband Bush heeft er al een opmerkelijke carrière opzitten. Meer dan 16 miljoen verkochte albums en meer dan 10 Top Tien hits. Bush drukte haar stempel op de jaren 90 met blijvers als “Comedown”, “Glycerine”, “Swallowed” en “The Chemicals Between Us”.  De band heeft er weer zin in en knoopt graag een vervolg aan het succesverhaal.

De release van het nieuwe studio-album betekent het startschot. Daarbij hoort een comeback-tour die Bush ook op 18 november naar Trix in Antwerpen zal brengen. Tickets zijn beschikbaar vanaf donderdag 4 augustus om 9u via www.proximusgoformusic.be

Related posts:

  1. The Baseballs op 3 oktober in Trix Antwerpen
  2. White Lies op vrijdag 25 november in Lotto Arena Antwerpen
  3. Elbow op 5 november live in Vorst Nationaal Club
  4. Antwerpen Zingt op zondag 7 augustus in Gedempte Zuiderdokken
  5. Agnes Obel geeft op 22 november een concert in het Koninklijk Circus