Beyoncé runs the world met nieuwe album '4'

Beyoncé runs the world met nieuwe album '4'

Zaterdag, 9 juli 2011 - 13u16

Een jaar is ze er tussen uit geweest. Maar nu is Beyoncé helemaal terug. Met haar nieuwe studio album '4' stormt ze binnen in verschillende hitlijsten in verschillende landen. Intussen is ook de videoclip van haar nieuwe single 'Best Thing I Never Had' gelanceerd.

Met Run The World (Girls) market Beyoncé enkele weken geleden een comeback in muziek industrie. Naar eigen zeggen wilde ze geniet van haar succes, ze wilde alles, wat ze allemaal al bereikt had, laten doordingen.

Sinds 24 juni ligt haar nieuwe album '4' in de winkels. Bij ons in Vlaanderen en Nederland staat ze op plaats 4 en 2 in de charta. Maar in landen als Amerika, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Australië, … heeft ze nu al de nummer 1 plaats te pakken. Who run the world? Beyoncé!

Intussen is ook de videoclip van haar nieuwe single verschenen op YouTube. Deze kan je hier bekijken:

Bekijk ook de documentaire over het onstaan van haar nieuwe album '4', het geeft je exclusieve sneakpeaks uit het leven van de Amerikaanse superster:

Related posts:

  1. Beyoncé verklapt de titel van haar nieuwe album
  2. Beyoncé maakt tracklist van nieuwe album bekend
  3. Bekijk nu bij Media-Corner de nieuwe videoteaser van Run The World (Girls)
  4. Beyoncé wordt opnieuw gekroond
  5. Bekijk de video van Run The World (Girls) van Beyoncé