JIM Mobile Red is klaar voor de zomer

JIM Mobile Red is klaar voor de zomer

Dinsdag, 28 juni 2011 - 17u46

Deze zomer doorkruist JIM Mobile Red het land met een unieke festivalstand: een digitale graffitti-wall. Festivalgangers kunnen hun eigen ontwerp spuiten op een scherm en dit vervolgens delen via Facebook.

Beter nog: ze kunnen met hun eigen design pronken op een one-of-a-kind T-shirt dat ze op het festival nog meekrijgen.

Naast al het festivalgeweld organiseert JIM Mobile Red op 21 juli voor het tweede jaar op rij het Belgisch Kampioenschap GSM-werpen op het strand van Bredene. Wie wil deelnemen aan het BK kan zich tot 15/7 vooraf inschrijven op www.bkgsmwerpen.be om zo zijn plaats in de werpzone tijdens het kampioenschap te verzekeren. Ter plaatse inschrijven kan ook, het is wel mogelijk dat je dan wat langer moet wachten.

Wie niet kan wachten op het kampioenschap of wie zijn skills wil bijschaven, kan zich voorbereiden via de online game op www.gsmwerpen.be. Daar dien je samen met de Joeri zo veel mogelijk obstakels omver te werpen. Nadien kan je jouw resultaat delen op facebook en je vrienden uitdagen om jouw score te verbeteren.

Related posts:

  1. Het 2de Belgisch Kampioenschap gsm-werpen
  2. Nederlandse band ‘Pioneers Of Love’ helemaal klaar voor België
  3. Picknicken in het Rivierenhof van Deurne
  4. Expo van F.C. De Kampioenen trekt deze zomer naar de kust
  5. Efteling zeven weken extra lang open tijdens Zeven Mijls Zomer